Ben bu seriden mantık aramayı uzun süre önce bıraktım.Zevkine okuyunca eğlencesi daha çok çıkıyor.O ne öyle
Ben bu seriden mantık aramayı uzun süre önce bıraktım.Zevkine okuyunca eğlencesi daha çok çıkıyor.O ne öyle
Öyle. FT eğlenceli bir seri asla sıkmıyor.Ben bu seriden mantık aramayı uzun süre önce bıraktım.Zevkine okuyunca eğlencesi daha çok çıkıyor.
Fairy Tail'in kendisi güzel ama Mashima'nın son serisine bir türlü ısınamadım.Öyle. FT eğlenceli bir seri asla sıkmıyor.
İşin içine teknoloji girmişti sanırım. Beni de sarmadı.Fairy Tail'in kendisi güzel ama Mashima'nın son serisine bir türlü ısınamadım.
Derin ve koparılamaz bağlardan gelen sevginin gücü ile hayata geri döndü.O ne öyle
Ölmedi mi ama:d Bence hala öldü.Geri geldiyse de çok mantıklı açıklaması vardır. Şimdi hatırlayamadım, düşün ne kadar mantıklıysa hafızamdan silmişim.:d
Geri canlandı da nasıl canlandı orasını bende hatırlamıyorum.
Sende hatırlamıyorsan Mashima seriye güzel yedirmiş yoksa rezalet diye unutmazdık.
Yanlış hatırlamıyorsam Zeref ve Mavis öldükten sonra hiçbir sebep olmadan canlanıyordu.
Çıldırıyorum kalite akıyor resmenO ne öyle
Çünkü o Erza misali, çünkü o Makarov.Derin ve koparılamaz bağlardan gelen sevginin gücü ile hayata geri döndü.
Unutulabilecek bir seri değil.FEARIYETRUDAKARANEEEEĞ
ben bu seriyi unutmuştum ya. umarım sizin de unuttuğunuz korkunç gerçeğiniz peşinizi bırakmaz