Yanlış anlattım galiba. hangi şekilde okuyalım
Maşima-sensei'yi anlamak için komple hepsini okumak gerek.
Yanlış anlattım galiba. hangi şekilde okuyalım
Maşima-sensei'yi anlamak için komple hepsini okumak gerek.
Ben anlamadım, hepsi dedim. Önce kaba olanı okunarak evrene hakim olunduktan sonra diğer adıma geçilmeli bana kalırsa.Yanlış anlattım galiba. hangi şekilde okuyalım
Demek öyle. Bir ara bana uğra.
Eyvallah sağol.Maşallah bu neymiş böyle.Adam çalışıyor valla.Fairy Tail: Zero
Fairy Tail
Fairy Tail: 100 Years Quest
Kaba sıralama bu. Ama diğer tüm özel bölümler, yan seriler falan dahil olursa aşağıdaki sıralamaya bakmaka gerek.
https://www.reddit.com/r/fairytail/comments/clg4tp
Cinsel içerik açısından Op ile kıyas edersek pek farkı yok. Op'tan farkı özellikle fanservis amaçlı bölümlere sahip olması. Yoksa her bölüm abartı cinsel içerik yok. Bence sadece cinsel içerik nedeniyle okumamazlık yapma çünkü bu konuda başarılı bir manga. Yani fanservisi başarılı bir şekilde sunuyor. Maşima-sensei bu konuda zirve, haterleri bile kabul eder.@Riful Bu seriyi çok güzel övüyorsun ya. Mangaka bile anca bu kadar över Çok fazla cinsel içerik varmış yoksa okurdum.
Yani bilemiyorum her yerde meme falan var diyorlardı bir ara.Cinsel içerik açısından Op ile kıyas edersek pek farkı yok. Op'tan farkı özellikle fanservis amaçlı bölümlere sahip olması. Yoksa her bölüm abartı cinsel içerik yok. Bence sadece cinsel içerik nedeniyle okumamazlık yapma çünkü bu konuda başarılı bir manga. Yani fanservisi başarılı bir şekilde sunuyor. Maşima-sensei bu konuda zirve, haterleri bile kabul eder.