Ben sanmıyorum.Bu durum çizimlerle ilgili gibi hissediyorum. Opm okurken çok inceliyorum mesela.
Ben sanmıyorum.Bu durum çizimlerle ilgili gibi hissediyorum. Opm okurken çok inceliyorum mesela.
Sana sevgili maviş Happy gibi cevap vereyim o halde.Ben sanmıyorum.
Sana sevgili maviş Happy gibi cevap vereyim o halde.
Çünkü sen amaneden'sin.
Rave Master'ı okudun mu?Fairy Tail'in en iyi shounen olması. Bunu kabullenemeyen Big Trio fanları. :/
15 yaşımda izlerken aldığım zevki hala alabiliyorum. Ayrı bir şey ya FT.
Hayır. FT'nin ilk sezonunu izlemiştim 2013 sıralarında. Geçen bir arkadaş tekrar izlemeyi teklif etti, oturdum izliyorum tekrardan. 15 yaşımda aldığım zevki yine alıyorum. Kolay değil bunu başarmak.Rave Master'ı okudun mu?
Sonunda Jelal ve Erza sevişecek gibi. Senelerce bunu bekleyenler sevinecektir. Özet için teşekkürler.https://mangadenizi.com/manga/fairy-tail-100-years-quest/030
Lonca üyelerinin, arkadaşların birbiri ile savaşmak zorunda kalması gerginlik ve hüzün havası yaratttı ancak iradeleri ile bu işin üstesinden gelecekler diye umuyorum. En zor görev ise Erza'ya düşecek gibi çünkü Jellal ve Erza boşta ve muhtemelen eşleşecekler. Bakalım Erza ne seçim yapacak. Karakterler için çok zorlu bir süreç başladı.
Big trio mu? :/ Yinede her şeye rağmen yeni nesil Battle Shonen serilerden iyidir.Fairy Tail'in en iyi shounen olması. Bunu kabullenemeyen Big Trio fanları. :/
15 yaşımda izlerken aldığım zevki hala alabiliyorum. Ayrı bir şey ya FT.
Ben de severek okuyorum. Hikaye böylesine gümbür gümbür akarken tek sorun iki haftada bir çıkması, beklemek zor geliyor ama zamanla alışacağım.@Riful yav seri degilde (ki severekte okuyorum) senin tutkulu aciklamalarin tuhafima gidiyor hep .