O zaman biraz daha biriktireyim sonra başlarım.Resmen sallamadı ft üyelerini, hem de gayet cool bir tavırla. Seslendirmesi de güzel olmuş bu arada.
Bu sezonun toplamda rahat 70 bölümü olur, 10 bölüm bitti işte 60 bölüm daha var kabaca diyebiliriz.
O zaman biraz daha biriktireyim sonra başlarım.Resmen sallamadı ft üyelerini, hem de gayet cool bir tavırla. Seslendirmesi de güzel olmuş bu arada.
Bu sezonun toplamda rahat 70 bölümü olur, 10 bölüm bitti işte 60 bölüm daha var kabaca diyebiliriz.
Hata yaparsın, tek tek daha güzel.O zaman biraz daha biriktireyim sonra başlarım.
Şimdi 2 günde güncele gelicem sonra haftada 1 bölüm bekle durHata yaparsın, tek tek daha güzel.
Emin olamadım.Sıfırdan sararak izleyebilirsin. Bu büyü oyunlarında natsu ve ikiz ejder Vs zamanı anime bitmişti. Ne beklemiştim. Sevdiğin araları izleyeceksin. Misal Makarov vs Hades tam büyücü savaşı ve orada Makarov ezilirken duy beni halefim diyor. Laxus çölde yürürken bir irkilir.@Daredewill Birde ben animeyi izleyeli baya oldu. Baya unutmuşum. Sıfırdan mı izlesem diye düşünmeye başladım.
Ben Touka'yı istemsiz kötü sandım ama baya psikopat çıkacak gibi duruyor.https://mail.serimanga.com/manga/fairy-tail-100-years-quest/14/1
Manga yeni bölüm geldi, touka beklediğim gibi çıktı.
Erza da amma naz yapıyor he, seviyorsun kızım işte o çocuğu, inkar etme artık.![]()
o kadar savaş geçirdiniz yahu insanlarin gözünden anlamanız lazımdi.İnsanların sadece gücünü hissediyorlar, niyetini de hissetmeleri lazım. Gözlem hakilerini geliştirmeleri lazım.Bölümde tek beğendiğim Gajeeldi tipe bak Erza gene kezbanlık peşinde Laxsus da hala saf yao kadar savaş geçirdiniz yahu insanlarin gözünden anlamanız lazımdi.
Celal de aynı zaten, romantik bir ortamın içine etme yeteneği var adamın. Nişanlıyım dediği sahneyi hatırlarsın.Ben Touka'yı istemsiz kötü sandım ama baya psikopat çıkacak gibi duruyor.
Erza her konuda açık ama Celal'e gelince sorun oluyor.
Hayır Laxsus bir de yani Gajeel bile şüphe ediyor..İnsanların sadece gücünü hissediyorlar, niyetini de hissetmeleri lazım. Gözlem hakilerini geliştirmeleri lazım.
Celal de aynı zaten, romantik bir ortamın içine etme yeteneği var adamın. Nişanlıyım dediği sahneyi hatırlarsın.![]()