hadi len hiro hani acno son ejderhaydı.hani 400 yıl once tamamı gitmişti? Eh işte cebim dolsun diye sallıyor.
Çizmez o, yeterince meme yok seride.@OpLover Hiro Mashima ile Togashi'yi birleştirmek lazım. Ama Mashima, HxH'yi çıkartacak.
Aynen biri anlatsa biri cizse iyi olurdu.@OpLover Hiro Mashima ile Togashi'yi birleştirmek lazım. Ama Mashima, HxH'yi çıkartacak.
Milletin lafına bakıyon da benim lafıma mı bakmıyon la? Bir şans ver sen sonra gel konuşalım.He gideyim 500 bölüm okuyayım. Yorumlara bakıyordum "Keşke ilk arclara dönse FT, keşke keşkeee!!1" diye sızlanıyordu milllet. O okuduğum çöp iyi haliyle sonrasını ne okuyacağım? O senin dileğin olur Selim, One Piece'in en uyduruk arcı o okuduğum şeye 25 basar.
İşte bu be, iyi manga eksikliği de kapanmış oldu böylece. Umalım da uzun soluklu olsun.Ejderler başka boyuttadır. Dert ettiğiniz şeye bak. Gümbür gümbür geliyor!
FT'ye en çok söven kişilerden biri olarak "yiğidi öldür, hakkını yeme." politikasını uygulamanın haklı gururunu yaşıyorum. Teşekkürler.İşte bu be, iyi manga eksikliği de kapanmış oldu böylece. Umalım da uzun soluklu olsun.