Dragon lar gitti. Rogue gitti Lucy gitti. Bir de arc bitecek tarzı yazı vardı bir önce ki mangada.az önce bitirdim mangayı bu son kapı vuruşundan sonra arc bitti mi şimdi
böyle ortada mı kalıcak arc?
Evet sanırım bitti bu arc...
Dragon lar gitti. Rogue gitti Lucy gitti. Bir de arc bitecek tarzı yazı vardı bir önce ki mangada.az önce bitirdim mangayı bu son kapı vuruşundan sonra arc bitti mi şimdi
böyle ortada mı kalıcak arc?
Oda yazsa, Mashirama çizse ?Yav bu kadar yüklenmeyin adama! Kami-Sama bir yerden kısıyor bir yerden veriyor. Tite hikaye örgüsü kuramaz, dehşet karakter çizer... Kishi'nin elinin ayarı yoktur Sasu-gaye aşık olur, bize gittikçe genişleyen bir evren sunar... GOda-Sama her anlamda mükemmel bir iş çıkarır, parayı bol bulunca döner götünü yatar... Mashima amcam da sabah akşam şevkle çizer, onun dışında başka pek bir hikayesi yoktur Aslında çizdiği karakterlerde taa Rave Master'dan beri OP'yi andırır. Acaba diyorum twitter da bir hashtag mi açsak? Oda-Mashimaelelebirincilige diye?
Tanrı anlatsa biz dinlesek? Ahh ahhğ Olsaydı hakikaten efsane olurdu ama mümkün değil. Gerçi Mashima çizmek dahi istese Oda dur iki dakka (code creak: hafta) data topluyorum der. O ne çakaldırrr Olsun Mashima'da ekstra çizerdi, yine okunurduOda yazsa, Mashirama çizse ?
off off
kubo'nun da karekterleri tasarlaması lazımOda yazsa, Mashirama çizse ?
off off
Karizmatik bir Luffy? Seksapel bir Zoro? Fetiş bir Sanji? Yok aga kalsın, Bleach'de sevdik biz onları, on senelik sevdamızı metroseksüeliteye kurban götürmekubo'nun da karekterleri tasarlaması lazım