lan geçen hafta mı ne okuduğum bir bölümde biri erzayı feci dövüyordu.yendi mi erza onu?Erza'nın neden kalkanları var hep hep aynı kalkansız haliyle yeniyor milleti anlamadım gitti
Erza nın adamantiyum(?) zırhına tek atmıştı
lan geçen hafta mı ne okuduğum bir bölümde biri erzayı feci dövüyordu.yendi mi erza onu?Erza'nın neden kalkanları var hep hep aynı kalkansız haliyle yeniyor milleti anlamadım gitti
Yenilen kadının memikler gulle gibi.erzaya bak sen..kazanacagı bellıydı zaten ama bıldıgın tek attı hatuna..bu arada
bu nedır bee..hohh..bu serı echı-harem degılse bıle kesın oyle olması lazım..
Tek attı hacılan geçen hafta mı ne okuduğum bir bölümde biri erzayı feci dövüyordu.yendi mi erza onu?
Erza nın adamantiyum(?) zırhına tek atmıştı
lan saçmalama Kagura mıdır nedir parça pinçik ediyordu hatunuTek attı hacı
Aynen. Erza zırhı parçalanmadan kazanamıyor.lan saçmalama Kagura mıdır nedir parça pinçik ediyordu hatunu
ahahahaha tek atmış ya,Ceyhun ile konuşuyorduk buluşmada "dur zırhI parçalansın yener" diyordu, haklıymış demek ki
Aynen Laxus alır alırsa. Belki gaza gelmiş Sting'in(Sabertooth'daki dragon slayer) şansı da olabilir. Kedisini geri almak için ortamı dağıtabilir.jurayı alabılecek tek kısı laxus bence..juranın karsısına cıkacak adama acırım..
Ben ft yi takip etmiyorum çok uzun süredir ve çok konuşması da geçmedi.Çağdaş benim bıraktığım yerden ititbaren özet geçti sonra da üstüne geyik yaptık.Ft nin bir konuda hakkını yememek lazım ,bu seri beklentiyi hiç yüksek tutmadığı için her hafta çıtır çerez niyetine gidiyor ve saçma bir şey olsa bile eğleniyorsun.Yani bu adam bleach ve naruto nun yaptığının tam tersini yapıyor ve bana kalırsa bu adamın yaptığı daha iyi.Düşün artık Çağdaş özet geçerken 3-5 kere geyik yapma deyip güldümAbi Ft'den ne bekliyosun ki ? Ciddi ciddi bu seri hakkında oturup konuşuyomusunuz ?