Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Çok gereksiz ve şahsen saçma bir bölüm yapmışlar. En uyuz olduğumsa madem modaya uyup ana karakterlerinden birini öldürdün. Bari sonraki sayıda hayata döndürme. Hele o kızın zamanı kapı açılmadan öncesine değilde bir dakika öncesine geri alması yok mu, tam kıl payıyla kurtuldu çocuklar. On saniye daha sonrasına gitseydi öldürdü Gray. Valla bak! :)

lufy

Çok gereksiz ve şahsen saçma bir bölüm yapmışlar. En uyuz olduğumsa madem modaya uyup ana karakterlerinden birini öldürdün. Bari sonraki sayıda hayata döndürme. Hele o kızın zamanı kapı açılmadan öncesine değilde bir dakika öncesine geri alması yok mu, tam kıl payıyla kurtuldu çocuklar. On saniye daha sonrasına gitseydi öldürdü Gray. Valla bak! :)
aynen zaten greyin ölmüceği bellide bari öldü gibi bişeyler gösterde millet merak etsin zaten devamlı trollediği için yukarı çıkamadı bu manga.

Ne yani bu kız,gray ın vurulduğunu görüp hemen büyü mü yaptı.Ala ala 1 dakika geriye ala bildi zati.Çok saçma geldi bana.Madem böyle büyün var,kapı açıldığında yapsaydın ya.Kapı kapalı olurdu.Pürt yani bu sayı.Madem öldürcen adam gibi öldür.Ya da dirilticen adam gibi büyü bul :hıh:
yanlış anlamışsın, last aegis büyüsü, büyücünün hayatını kullanarak zamanı geriye alıyor, ultear da büyüyü kullanarak zamanı geri almaya çalışıyor, en azından kapılar açılmadan önceki zamana almalıyım diye yalvarıyor hatta büyünün kaynağına. Ama sadece bir dakika geri alabiliyor, hayatının değeri o kadar ediyormuş, ölürkende bir kişinin bile hayatını kurtamadım diyor.

Bence saçma bölüm değildi, ha gray ölsün bence ama geri dönecekse ve bunu ultear gibi zaman büyücüsü yapıcaksa olabilecek en mantıklı hali buydu.

yanlış anlamışsın, last aegis büyüsü, büyücünün hayatını kullanarak zamanı geriye alıyor, ultear da büyüyü kullanarak zamanı geri almaya çalışıyor, en azından kapılar açılmadan önceki zamana almalıyım diye yalvarıyor hatta büyünün kaynağına. Ama sadece bir dakika geri alabiliyor, hayatının değeri o kadar ediyormuş, ölürkende bir kişinin bile hayatını kurtamadım diyor.

Bence saçma bölüm değildi, ha gray ölsün bence ama geri dönecekse ve bunu ultear gibi zaman büyücüsü yapıcaksa olabilecek en mantıklı hali buydu.
Hayatının 1 dakika ettiğini anladım ben.Ama ne olursa olsun kapıdan sonra yapsa daha mantıklı olurdu.mangaka burda greyi kurtardı ama saçmaladı yani.Adam gibi öldürmedi,saçma biçimde diriltti.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık