Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

icdedpeople

Mangalarda bazı sayılar vardır, hiçbir olay olmadığı için boş bir bölümdü dersiniz. Bir bölümde bazı olaylar olmasına rağmen yine de boşsa ona ne dersiniz?
Hiro ne yapmaya çalışıyor şimdi? Gray'i öldürdü desek bu kadar saçma ölüm mü olur? Serinin ana karakterlerinden biri bu kadar mı alelade bitirilir? Öldürmese o zaman da ne diye gereksiz, anlamsız dram yapıyorsun?

ulun kurtarması için grayi öldürmediyse hiro ve gray fullbuster cidden ölürse,hemde o gerizekalı su pokemonu jvuia için... ben bu seriyi bıraktım arkadas :mincika:
Su pokemonu :hhh: ölmez gray ya.Bir neji değil sonuçta.Sıralamada natsudan sonra gelir büyük ihtimal.Ölürse natsu duyarsa power-up of dragon king geliyor demektir :D

Monkey :D Luffy

juvia biz fairy tailiz power ı ile mangakayı inderecek bu gazla 2 bölümde tüm ejderhaları öldürür

keanexl

ulan memelekette o kadar boş adam var gray'i cidden oldururlerse soverim....

Gray ölmez bir kere bu kesin, eğer ultear şu zaman zımbırtılı büyüsüyle kendi canını verip gray'i kurtarırsa da çok bariz olur. Yaşamayı hak etmiyorum tribine gireli 3 sayfa olmadı daha :D Ultear hadi kızım anan gibi olma

gray ölmez ölse bile bir yolu bulunup geri getirilir ama gray hakkında bilmediğimiz şeyler olduğuna da inanıyorum o yüzden ölmeyebilir de
yalnız yazık oldu juvia'ya kızın zaten yarım aklı vardı gray'i ölürken görünce kalan aklıda uçup gitmiştir :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık