Beklediğim gibi gerçekleşti ama daha farklı olmasını isterdim. Ne bileyim anası merhamet edeceğine, tam ölecekken Jellal falan girse araya fena mı olurdu. En azından Erza'ya yendirip sıvamamış oldu, yapacak bir şey yok.Sonuçta İrene kendi kendini yenmiş. Erza'dan başkasının şansı yoktu.
Bırak bende bırakacağım. Bu dengesiz Mangaka ne zaman bitirdi mangayı duydum bunu ondan sonra okurum. Ama onun için FT nin bitmesi lazım.
Size demiştim benYok be o fazla olur. 5 gün bırakalım yeter. Hem daha Erza'nın yendiği belli bile değil. Belki Acnologia geldi saldırdı o yendi. İrene yerde ama kim onu yere serdi bilmiyoruz.
Sen bana neyi dedin Allah aşkına Erza ile ilgili olan her şeyi ben öncrden söylüyorum zaten bunun için müneccım olmaya gerek yok Erzaya teklettirmek yerine Seppuku yaptırtmış.Size demiştim ben
Bak bunu ben de beklemiyordumSen bana neyi dedin Allah aşkına Erza ile ilgili olan her şeyi ben öncrden söylüyorum zaten bunun için müneccım olmaya gerek yok Erzaya teklettirmek yerine Seppuku yaptırtmış.
Erza yendi işte ya grne de o kırık vücudu ile tek kolunu itip meteoru kesmeye giden kadın. Anasını da teklerdi.Bak bunu ben de beklemiyordum
Seppuku mu? Erza yener sanmıştım.