Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Gajeel şu an wendy seviyesinde falandır en fazla. :)

Erza tarafı bitsin anlarız sonra Jellal adam mıymış, madam mıymış. August'un seviyesi malum sonuçta.
Gajeel Wendy i tekler geçer yav o kadar da değil.

Jellal tek başına dünyaya kafa tutuyordu,şimdi ekibi ile beraber bir adam tarafından mal ediliyorlar.Gerçi Augusttan Makarov bile tırsıyordu.

Gajeel Wendy i tekler geçer yav o kadar da değil.

Jellal tek başına dünyaya kafa tutuyordu,şimdi ekibi ile beraber bir adam tarafından mal ediliyorlar.Gerçi Augusttan Makarov bile tırsıyordu.
Sen yine de küçümseme Wendy'i. :)

Makarov çok tırt biriydi, onun tırsması bir şey ifade etmez bence ama gerçekten farklı bir seviye August. Adamın tanıtımından belli nasıl bir hayvan olduğu.

Bu neydi şimdi :(

Bu nasıl birşey nasıl yeniliyor, ustaaa gücünü ver demekle olmaz ustanın kendi gücü ne kadarki, olmadı bu mashima istifaaa.(mantıklı bir açıklaması yoksa)

seni hep seveceğim ,aslında senden nefret etmiyorum errrzaaa diye mırıldanıyormuş aşağıdaki resimde :(

Son düzenleme:
Sen yine de küçümseme Wendy'i. :)

Makarov çok tırt biriydi, onun tırsması bir şey ifade etmez bence ama gerçekten farklı bir seviye August. Adamın tanıtımından belli nasıl bir hayvan olduğu.
Makarov tırt değil de komple ülke tırt.2 3 ve 4 1 numaraya yeniliyor sonra da bir numara Gildartsa hep seninle kapışmak istemişimdir kim kazancak acaba diyor.

Serinin zirveleri az çok belli ya.Zeref ve Acno ve (Gajeel :p) ya kafa tutabilecek adam yok nerdeyse.

@Gods44

Çünkü o Erza.

Makarov tırt değil de komple ülke tırt.2 3 ve 4 1 numaraya yeniliyor sonra da bir numara Gildartsa hep seninle kapışmak istemişimdir kim kazancak acaba diyor.

Serinin zirveleri az çok belli ya.Zeref ve Acno ve (Gajeel :p) ya kafa tutabilecek adam yok nerdeyse.

@Gods44

Çünkü o Erza.
Haftalar önce kendimce bir güç sıralaması yapmıştım, bilmiyorum belki görmüşsündür. Senin de bir güç sıralamanı görmek isteriz. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık