Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Bir sonraki bölümün adı ''Büyüleme Ustası''. Büyük ihtimal Irene biraz geç yenilecek. Bölüm başlığına bakılacak olursa Irene ortalığı biraz dağıtacak gibi. August'u sona saklıyor mangaka ve en doğru şeyi yapıyor. Geriye Ajeel ve Jacob kaldı onları da August'tan önce aradan çıkarır ondan sonra gelsin Büyü Kralı.

Öyle iddiaya niye gireyim. Sende biliyorsun işte bu seri güç dengesine önem verir. Erine teke tek yenilmez.
İyi de Wendy yanında şimdi. Zaten dalacak o da. O yüzden dedim ben. Natsu vs Hades'te de sıkıntı falan yoktu ki. Ellien'de de sıkıntı olmayacak işte. Erza teke tek yapsalar alır ama o zaman olmayacak. Çünkü Wendy git demez Erza.

İyi de Wendy yanında şimdi. Zaten dalacak o da. O yüzden dedim ben. Natsu vs Hades'te de sıkıntı falan yoktu ki. Ellien'de de sıkıntı olmayacak işte. Erza teke tek yapsalar alır ama o zaman olmayacak. Çünkü Wendy git demez Erza.
Wendy kim ki Erine için sorun teşkil etsin. Büyük yardım hariç yardımlar önemsiz sayılır. Şu dragneel'e kaç kişi girdi, hemde Sting antisi bir nevi. Erine en büyük handikaplara düşerse yenilir. Dof gibi ağır handikaplar verilmeli.

Hades'in gözü mü, kalbi mi ne onu yok ettiler hatırlarsan yoksa adamda yine sıkıntı yoktu. En güçlü takımı iş başında görebiliriz. Natsu, Gray ve Erza berabere dalabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık