Bende mangayı hatırlamıyorum ama bu Nirvena arcında Gerrard alındığı zaman Erza ağlıyor. 68. bölüme bakarsanız duyguyu yakalarsınız. İlk 10 dksı yeterli olur.Mangayı hatırlamıyorum ama animede vardı bu olay.
Bende mangayı hatırlamıyorum ama bu Nirvena arcında Gerrard alındığı zaman Erza ağlıyor. 68. bölüme bakarsanız duyguyu yakalarsınız. İlk 10 dksı yeterli olur.Mangayı hatırlamıyorum ama animede vardı bu olay.
41. anime bölümü 5 dk 40 sn veya 100. manga bölümü son sayfa.Bende mangayı hatırlamıyorum ama bu Nirvena arcında Gerrard alındığı zaman Erza ağlıyor. 68. bölüme bakarsanız duyguyu yakalarsınız. İlk 10 dksı yeterli olur.
Süpersin ya, ben Nirvana diye hatırladığımdan oraları araştırmıştım. Ft'de hata olmaz.41. anime bölümü 5 dk 40 sn veya 100. manga bölümü son sayfa.
http://www.turkanime.tv/video/fairy-tail-41-bolum
Süpersin ya, ben Nirvana diye hatırladığımdan oraları araştırmıştım. Ft'de hata olmaz.
Serinin en başında Gerrard gibi birine karşı şansı hiç yoktu, mecbur zorlama bir up verdiler kısa süreli güç artışı yaşadı. Hem güç dengesini de korumuş oldu. Sonra zaten etherno ters etki yaşattı.
Yalnız ne kadar güzel bölümler olsa da natsu'nun en beğenmediğim vs'si bu arctaydı. Ethernano yemek ne demek ya.
Ee ne diyosun, jellal alabilir mi tek başına August'u?Serinin en başında Gerrard gibi birine karşı şansı hiç yoktu, mecbur zorlama bir up verdiler kısa süreli güç artışı yaşadı. Hem güç dengesini de korumuş oldu. Sonra zaten etherno ters etki yaşattı.
Şimdi Mashima'nın diğer serisi vardı. Sema oradaki en güçlü büyüydü. Jellal o yüzden özel, bu adam için. Erza'nın olduğu hapishanede bile çocuk yaşta lider olan buydu. Dahi zaten ve genç yaşta konseye kabul ediliyor. Adamı hiç tam görmedik. Büyü oyunlarında Jura'yı alırdı gibi bir izlenim verdi bana. Ama August bambaşka seviye, sanmıyorum. belki Laxus la ikisi alabilir ama. Hız olarak ikisi mükemmel.Ee ne diyosun, jellal alabilir mi tek başına August'u?
Jura'ya karşı kendi büyülerini kullanmadan, mystogan'ın büyüleriyle bile ayak uydurabiliyordu. Ne ara öğrendi o büyüleri bilmiyorum ama zeki ve dahi olduğu aşikar zaten.Şimdi Mashima'nın diğer serisi vardı. Sema oradaki en güçlü büyüydü. Jellal o yüzden özel, bu adam için. Erza'nın olduğu hapishanede bile çocuk yaşta lider olan buydu. Dahi zaten ve genç yaşta konseye kabul ediliyor. Adamı hiç tam görmedik. Büyü oyunlarında Jura'yı alırdı gibi bir izlenim verdi bana. Ama August bambaşka seviye, sanmıyorum. belki Laxus la ikisi alabilir ama. Hız olarak ikisi mükemmel.
Keşke öyle yapsa.Jura'ya karşı kendi büyülerini kullanmadan, mystogan'ın büyüleriyle bile ayak uydurabiliyordu. Ne ara öğrendi o büyüleri bilmiyorum ama zeki ve dahi olduğu aşikar zaten.
Adamı oracion seise karşı bile tam göremedik ama august'a karşı savaşacaksa elinde mutlaka fazladan bir kaç kozu vardır. Laxus'la takım olsalar kesin alırlar zaten de tek başına alırsa şayet, konsey başkanlığını hakediyor diyebilirim kendisi için. August'un büyüsü de çok farklı ve kapsamlı gibi ama bu tip büyülerde zayıf noktalar her zaman vardır diye düşünüyorum.
Laxus'la beraber savaştıklarını görebilsek seri o gün final yapabilir bizim için.