Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

real

Zirconis geri dönüp Acnalogia tarafından öldürülmediysa Natsu ve diğerleri nasıl onla konuştu. Diyelim geri döndü ve öldürüldü o zaman niye hatırlamıyor?
Zirconisin geri döndüğü zamana bakarsan çoktan öldüğü ve geçmişten geldiği zaman ile alakalı olmayan bir zamana döndüğünü görüceksin.

icdedpeople

serideki zaman yolculuğu ve sizin bahsettiğiniz paralel evreni anlamadım.Ne olucak ileride bakalım görelim
Bahsetttiğimiz zaman yolculuğu Terminatör'deki zaman yolculuğu. Yani geçmişi değiştiremediğin zaman yolculuğu. Terminatör'de Kyle Reese geçmişe Sarah Conor'ı Terminatör'den korumak için gelir ve gelecekteki John Conor'ın babası olur; yani geçmişi değiştirmek için gelen Terminatör, John Conor'ın doğmasına sebep olur. Yani geçmişi değiştiremezsin. Geçmişe gidip yaptığın her şey aslında mevcut geleceğin bir parçasıdır.

Monkey :D Luffy

anime 175 ten sonra nerden devam ediyor mangada kaçıncı bölüme denk geliyor kısaca hangi sayıdan devam edebilirim?

Açıklamayı okudum da zaman da yine de çuvallamış paradoks çıktı ortaya eğer Zirconis geri dönüp Acnalogia tarafından öldürülmediysa Natsu ve diğerleri nasıl onla konuştu. Diyelim geri döndü ve öldürüldü o zaman niye hatırlamıyor? Sonuç olarak zaman kavramı çok karışık bir şey. Şimdiki Luccy kapının bir silah olmadığını biliyorsa gelecekten gelen Luccy bunu nasıl bilmiyor? Sonra gelecekten gelen Lucy dünyaya ejderler hakim oldu 10.000 ejder geldi diyor. Ama 10.000 ejder gelmedi. Olmamış bir şeyi nasıl olur da olmuş olarak bilebilir? Zaman kavramını hiç bir zaman dört dörtlük oturtamazsın mümkün değil.Ayrıca geçmiş hali geleceğinin nasıl öldüğünü biliyorsa neden ona göre bir plan düzenlemedi?
Asıl olay o değil gelecektede Acnologia öldüre bilir.
Asıl olay neden Wendy bunun ruhunu çağırdığında bizimkileri tanımadı yoksa tanıdı mı ? :D

Monkey :D Luffy

298 den başlayacam eyvallah teşekkür ettim eğer kaliteli bildiğiniz bir site varsa link atarssanız sevinirim:D

ulan ecchi ecchi ecchi diye diye artık hangi sayfaya baksam bir nane buluyorum, sağlam bilinç altıma işlemişsiniz tebrikler.
Kapaktaki dondan tut son sayfadaki natsu'nun "silver line" ına kadar :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık