Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Ölmeyecek tabi ne sandın. :D

Zayıf noktası belki kendi üzerinde lokal değişiklik yapamaması olabilir. Bununla ilgili bir şey göremedik, sadece genel boyutunu değiştiriyor denebilir.

Elim değmişken fairy tail ile ilgili bir güç sıralaması yapayım bari.

1. Acnologia
2. Zeref
3. August
4. Ellien
5. Serena - Gildarts
6. Jellal - Laxus
7. Brandish - Erza
8. Dimaria Yesta
9. Gray - Natsu
10. Invel
11. Kalan 6 spriggan
12. Mira - Makarov
13. Gajeel - Jura ve diğer azizler (Balonlar)
14. Sting - Rogue - Minerva
15. Juvia - Wendy - Kagura

Yeterli bu kadar sanırım. :D
Güç seviyene genel olarak katılıyorum ama jura'ya biraz haksızlık olmuş sanki. Mira'ya da biraz torpil yapmışsın. Mangada yüzü gülmedi bari burada gülsün biraz. Laxus'la bunu hep biri geri tutuyor. Mira ezilirken şu tenrou arc gibi tepeden inip Laxus şov yapsa diye bekledim ama olmadı.

Güç seviyene genel olarak katılıyorum ama jura'ya biraz haksızlık olmuş sanki. Mira'ya da biraz torpil yapmışsın. Mangada yüzü gülmedi bari burada gülsün biraz. Laxus'la bunu hep biri geri tutuyor. Mira ezilirken şu tenrou arc gibi tepeden inip Laxus şov yapsa diye bekledim ama olmadı.
Sıralamaya şöyle bir daha bakarken lucy'nin hiç aklıma gelmediğini farkettim. Şimdi düşündüm, 50 kişilik bir liste olsa belki alabilirdim listeye. :D

Valla Jura'ya fazla bile verdim diyebilirim. Overrated tabirine en çok uyan adam bu bence. Yok çok güçlü, yok aziz büyücüler arasında beşinci falan. Sonuç sıfır. Tek yemediği adam kalmadı.

Mira da underrated karakterlerden biri. Kadın s class bir büyücü dendi, erza'yla denk dendi ama savaşa bile sokulmuyor pek. Kadın garsonluk yapıyor sadece, arada da modellik. :(

Laxus biraz toparlasin şovunu yapacaktır yine, rahat ol sen. :cool:

Bu kadın bir dayağa doymadı. Artık Lucy hakkında düzgün konuşun ne güzel dövüşüyor kız ne istiyorsunuz.. Formdan forma girdi. Lucy den dayağı yer bu kadın ben diyorum size ayrıca bölüm isimleri ne alaka ya :D
O değilde Brandi çok iyi kalpli çıktı be ama tek yemesi çok saçma değil mi? Lucy tek yemiyor yahu. İyi plan yapmış aslında ama karşısında da sanki normal biri var.

Bu kadın bir dayağa doymadı. Artık Lucy hakkında düzgün konuşun ne güzel dövüşüyor kız ne istiyorsunuz.. Formdan forma girdi. Lucy den dayağı yer bu kadın ben diyorum size ayrıca bölüm isimleri ne alaka ya :D
O değilde Brandi çok iyi kalpli çıktı be ama tek yemesi çok saçma değil mi? Lucy tek yemiyor yahu. İyi plan yapmış aslında ama karşısında da sanki normal biri var.
Brandi'nin yeteneğini daha iyi anlıyoruz bu bölümde. Bildiğin baya baya güçlü bu kadın ama saklıyor kendini. Mari de kendisine değişik duygular besliyor sanki bilemedim.

Mari brandi için zamanı durdurdu ve bi anda kesildi hatun. Mari'nin de değişik bir gücü var. Ama kendini iyileştirecek bir gücü olması lazım randi'nin, yoksa tek yemek yakışmaz kendisine.

Yalnız mari'nin lucy'e son sahnede söylediği söz çok iyi değil mi ya? Haketti artık küçük or...u. :D

Son olarak brandiciğime bu bölüm tekrardan bayıldım. :utan:

Brandi'nin yeteneğini daha iyi anlıyoruz bu bölümde. Bildiğin baya baya güçlü bu kadın ama saklıyor kendini. Mari de kendisine değişik duygular besliyor sanki bilemedim.

Mari brandi için zamanı durdurdu ve bi anda kesildi hatun. Mari'nin de değişik bir gücü var. Ama kendini iyileştirecek bir gücü olması lazım randi'nin, yoksa tek yemek yakışmaz kendisine.

Yalnız mari'nin lucy'e son sahnede söylediği söz çok iyi değil mi ya? Haketti artık küçük or...u. :D

Son olarak brandiciğime bu bölüm tekrardan bayıldım. :utan:
Spoilerden sonra ben boşuna değinmedim Brandi'ye. Duygusal olmasa acayip yetenek ve büyü gücü var. Kendi itiraf etti Lucy'ye bilerek yakalandım aslında sen bir hiçsin diye ya acayip hoşuma gitti.

Büyük ihtimal aradan çıkaracak, onu Lucy alacak ve ömür boyu minnet duyacak işte. Lucy yıldız ruhu büyücüsü olunca kesin zaman falan donmaya ters bir yetenek çıkar ve anti ayağına güçlü düşman ortadan kalkar hemde güç dengeleri mantıksız olmaz.

Spoilerden sonra ben boşuna değinmedim Brandi'ye. Duygusal olmasa acayip yetenek ve büyü gücü var. Kendi itiraf etti Lucy'ye bilerek yakalandım aslında sen bir hiçsin diye ya acayip hoşuma gitti.

Büyük ihtimal aradan çıkaracak, onu Lucy alacak ve ömür boyu minnet duyacak işte. Lucy yıldız ruhu büyücüsü olunca kesin zaman falan donmaya ters bir yetenek çıkar ve anti ayağına güçlü düşman ortadan kalkar hemde güç dengeleri mantıksız olmaz.
Tekrar yakalandığı bölüme baktım da nezle oldu ayağına bayılmış kadın, öyle yakalamışlar. İşe bak sen. :D

Lucy alırken sıvama olmasın, mantıklı bir açıklama olsun yeter. Ama niyeyse lucy gibi vasıfsızın böyle güçlü birini sıvama olmadan alacağını düşünemiyorum. Dışarıdan yardım alması olası, brandish ile beraber hareket edebilirler en sonunda bence.

Teq!!1 Ama normal tabii. Kız sürekli büyü kullandı, dövüştü ve hasar aldı. Zaten %30'unda falandı...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık