Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Hmm son sayfa sayko olmuş. Özet geçeyim tama Natsu olduğunu öğrendi falan vs yapacaklarını düşünmüyorum hadi yaptılar diyelim... Bunlar kardeş,bunlar dost,bunlar Ft en kötü ikisi de büyü güçlerini bırakır gene birbirlerini öldürmez.
Juvia'da ölmemiş, Wendy'nin büyü gücünü unuttuk tabi.

Natsu vs Gray ölümüne olacak.

Güven bana, haftaya ölünce diğerleriyle acayip dalga geçeceğiz.:D

Gray hayatı boyunca öyle bir moda girmedi. Hassas noktası Ul olayında bile normaldi, hadi o zaman serinin başı diyelim. Ama sonra babası konusunda bile böyle bir bakış atmadı.

Ft'de böyle bir bakış atan olmadı şimdiye kadar. Oldu mu?

O yüzden kesin öldü. Yoksa tüm epikliği gider.

Ilk cümle efsane.

Üstün körü okudum şimdi bölümü ve ona rağmen gaza geldim.

Gray bundan sonra 1 numaralı karakterim olabilir, adam resmen her anlamda tavan yaptı. Juvia ile ilk münasebetini merak ediyorum tabi.

Gray kullandığı büyünün etkisiyle şeytana dönüşmezse Natsu'yla ölümüne kapışmaz. Bir iki savaşırlar ve tatlıya bağlanır. Uzun ve gerçek bir vs olursa da Gray kazanır.

Lucy bölümün en gereksiziydi yine.

Elfman şişirilmiş balondan başka bişey değil, olmayacak bu otoko.

Mira-san avans veriyor rakibine, üzerinde sadece bikini bırakır ve dağıtır rakibini.

Natsu'dan beklenenmedik bi hamle geldi. Helal olsun, indirdi adamı tekte resmen.

Lady erza ve lady ellien. Kardeş kesin bunlar, başka bişey olamaz.

Neyse şimdilik bu kadar oluyor telefondan, türkçesi çıktıktan sonra atladığım bişey varsa yorum yaparım tekrar.

Son olarak mashima'ya da helal olsun. Nazar değmesin adama inşallah. :)

Yahu bende biliyorum olmayacaktı, bir umut da demedim. Sadece heyecanı artırayım taraf oluşturayım diye çabalıyorum.
:(

Şu Fairy Tail'den alınan zevki hiçbir zaman anlayamayacağım.

VS'ler tek atma üzerine ve mantıksız.
Konu desen mantık hataları kaynıyor ve derinliksiz.
+
Ecchi.

Bilemiyorum neyse siz devam edin ben karışmıyorum. :/
Karışmıyorum derken, her hafta göz ucuyla bakıyorsun. Belki benden fazla okuyorsun.:D

Diğer serilerde o dediğinden yok mu? Özellikle bu forumda en çok fanı olunan serinin milyon tane hatası var. Orada olan herşey kurgu diye görmezden gelinirken buna yapılan çifte standartın gerçekten anlamıyorum.

:(

Şu Fairy Tail'den alınan zevki hiçbir zaman anlayamayacağım.

VS'ler tek atma üzerine ve mantıksız.
Konu desen mantık hataları kaynıyor ve derinliksiz.
+
Ecchi.

Bilemiyorum neyse siz devam edin ben karışmıyorum. :/
Bu kadar şey yazıp sonra karışmıyorum demek. :artiz:

Neyse anlamak zorunda değilsiniz zaten bazı şeyleri. Ya okumayın ya da okuyun geçin. :sapkali:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık