Öyle deme Şeytan avcısı büyüsünü öğrendi. Sonrada mangada Zeref'i yada END'i öldürmek için kozum var falan demişti. END'de kitap bu da büyük ihtimalle şeytan olacak diyebiliriz. Bu durumda belki diyorum benYok be
Öyle deme Şeytan avcısı büyüsünü öğrendi. Sonrada mangada Zeref'i yada END'i öldürmek için kozum var falan demişti. END'de kitap bu da büyük ihtimalle şeytan olacak diyebiliriz. Bu durumda belki diyorum benYok be
Aman hiç heyecanlı gelmedi. Şu anda Erza o kadın daha heyecanlıÖyle deme Şeytan avcısı büyüsünü öğrendi. Sonrada mangada Zeref'i yada END'i öldürmek için kozum var falan demişti. END'de kitap bu da büyük ihtimalle şeytan olacak diyebiliriz. Bu durumda belki diyorum ben
Babası kim o zaman ? ? o da kesin çıkar final yapmadanRahat olun haftaya 3 bölüm çıkarır gerekirse, adam çalışıyor.
Ellien bu arada anası arkadaşlar, bunca yıllık ft tecrübeme göre konuşuyorum.
Babası gariban biriydi büyük ihtimal, ya da sapık bir gönül hırsızı.Babası kim o zaman ? ? o da kesin çıkar final yapmadan
Sen benimkini boşver senin avatar ne ?Babası gariban biriydi büyük ihtimal, ya da sapık bir gönül hırsızı.
Nesi var yahu, Alice işte. Ablası olsa niye sahip çıkmasın kardeşine?Sen benimkini boşver senin avatar ne ?
Ablası gibi geliyor bana da ama bilemiyorum.
Ekstra ankete gerek yok. Ft'nin üstüne açtırayım.@gyjbsch anket aç anası mi ablası mı diye.
Gerek yok o zaman ankete, abladır o abla.Nesi var yahu, Alice işte. Ablası olsa niye sahip çıkmasın kardeşine?
Ekstra ankete gerek yok. Ft'nin üstüne açtırayım.
Senin için o kadar uğraştık ya, nasıl gerek yok? bakalım kim haklı çıkacak?Gerek yok o zaman ankete, abladır o abla.