Gajel bunları çarmıha gerdi, ona rağmen aldılar, Brandi çoktan yolunu yaptı bile.
Animede Yukino beyaz saçlıydı ya, dikkat etmişlerdir herhalde, kardeşi de öyleydi.
Wendy aslında Jura'lara can bassa iyi olurdu ama kafadan onları oyun dışı yaptı, hemde adamlara efsane demişken kim bilir ne seviyede bir vs yaptılar. Hayalimize kaldı.
Laxus'a lafta hakkını verip icraata bir türlü dökmedi, büyü oyunlarında Jura ile dövüşü hariç. Sonrası yok gibi bir şey, birde iki de bir Natsu olsa falan diye laf ettirerek ağırlığını düşürdü. 7 sene donmuş halde kalan adam güçlü Jura'yı aldı, bence önceden olsa daha rahat iş yapardı.
Bu konseyin yaşlı üylerini daha efsane beklerdim. Jellal ve Ul'i gelecek vaat ediyor diye alıyorlar en azından Makarov ve üstü seviye olsalar fena olmazdı. Ancak toplu yıkım silahları geliştirmekle uğraşmışlar. Makarov'da iyice güçten düştü, Jose ile olan savaşı iyiydi ya da Hades karşısında iyi dayanmıştı.
En azından Cobra ve Midnight'e ayrı bir yer vermesi lazım. Cobra'nın yılan kızı da görmüşken aralarında bir konuşma bekliyorum.
Juvia'nın kullandığı su seviyesi ile diğerinin yaptığı kum bir değil ki? Eleman çöl eder gerekirse ortalığı, bir fıçı suya yenilecek değil ya? Ft'de böyle saçma şeyler olmaz lütfen.
Mystogan arc falan yapabilir o dünyada farklı bir düşman ortaya falan çıkar.
Bana da bitecek gibi gelmiyor hiç, gerçi düşman kalmadı ama, belki zamanda oynama falan yapar. Ft'yi sömürmeden bırakmaz.