Şu adamın ip fantazisi bitmedi gitti yav Rahkeid Dragnell Natsu'nun abisimi acep?
Aynen hiç gerek yoktu , bir white eksikti oda olduMira niye ölmedi yahu, en azından 3-5 yumruk falan tokuştururlar diyordum Ellien direk taşa bağladı bunu, nasıl seviyede bu kadın? En sonunu zaten anlamadım, durduk yere birini çıkardı.
Brandish August'un atağını biraz küçülttü galiba ve böylece kalbe denk gelmedi :T Feyariteyru bu kardeş, ne bekli10.Mira niye ölmedi yahu, en azından 3-5 yumruk falan tokuştururlar diyordum Ellien direk taşa bağladı bunu, nasıl seviyede bu kadın? En sonunu zaten anlamadım, durduk yere birini çıkardı.
Öyle olsa da karşısında en iyi iki büyücü var, onlar ölüp ölmediğini anlamıyor mu yani, neyse umursamadılar diyelim geçelim. İşler çok karışacak gibi duruyor. Brandi nasıl hissettirmeden manipüle etti?Brandish August'un atağını biraz küçülttü galiba ve böylece kalbe denk gelmedi :T Feyariteyru bu kardeş, ne bekli10.
Öyleyse Zerefin de kardeşi oluyor. Öyle olursa bu da şeytan demektir ya da çok uzun zamandır yaşıyor :SRahkeid Dragnell Natsu'nun abisimi acep?
Neyse ne Kız göğsünü kaldırıp yaraya bakıyor... Mira bağlıyken hafif ileri doğru eğilmiş duruyor ve o ışın neden göğsüne denk gelmedi de onun altına denk geldi :/ Sırf avuçlatmak için... Yazık lan şu seriye.Yarası küçülmüş
O kadar büyük göğüsün üstünden bakıp altındaki yarayı görmekNeyse ne Kız göğsünü kaldırıp yaraya bakıyor... Mira bağlıyken hafif ileri doğru eğilmiş duruyor ve o ışın neden göğsüne denk gelmedi de onun altına denk geldi :/ Sırf avuçlatmak için... Yazık lan şu seriye.