Teknik olarak seni de takmaması lazım sanırım :/Fanlarının abarttığı kadar güzel bir seri değil. Burada okuduğun kadar da kötü değil. İlk yarısı güzel sonra biraz tek düzeye bağlıyor. Eğer boş zamanın varsa okuyabilirsin.
Ve bir öneri Fairy Tail konusunda bu siteyi pek takma
Ne kastettiğim gayet açık bence. Zorlama espri olmuşTeknik olarak seni de takmaması lazım sanırım :/
@luffykun En doğru yorumu bu arkadaş yapmış.Fanlarının abarttığı kadar güzel bir seri değil. Burada okuduğun kadar da kötü değil. İlk yarısı güzel sonra biraz tek düzeye bağlıyor. Eğer boş zamanın varsa okuyabilirsin.
Ve bir öneri Fairy Tail konusunda bu siteyi pek takma
Tesadüfe bak, bu gün bende biraz geçmişe baktım da Mavis öldü mü falan diye meteor'la tartışmışım. Seriye o zaman da laf atışıyormuş şimdide.@gyjbsch
Şöyle bir baktım da ban man yesen bunu konuya yazan olmayacak. Unutulup gidecek bu seri.
Her hafta mangayı paylaşıp, tartışma isteğiyle dolmandan dolayı ödüllendirilmeli misin yoksa cezalandırılmalı mısın bilemedim açıkçası. :/
Espiri yapmamıştım. Kimi dinleyip dinlemeyeceğine kendi karar verebilir. Belirtmek istediğim buydu.Ne kastettiğim gayet açık bence. Zorlama espri olmuş
Naruto orta-son kısımlarında bu seri daha ortasına gelmeden hayal kırıklığıydı.Hiç Ft bilmeyen birine ilk animesini izletsem, 50 Manga bölümü okutsak heyecanlanır, zamanında yeni bir seri geliyor, 3 büyük manga 4 büyük olacak diye umut edildi. Şimdi karalayan arkadaşlar da aslında, o zaman böyle umutlar besleyen kişiler.