Biraz öyle gibi, bu da ihanet etmesin sakın? Neyin hazırlığını yapıyor, hiçbir şey anlamadım. Bu arada herkes birbirini harcıyor ama kimse kimsenin umrunda değil.:/"N'apıyor la bu dengesiz karı? :S" der gibi bir hali vardı daha çok. :/
Biraz öyle gibi, bu da ihanet etmesin sakın? Neyin hazırlığını yapıyor, hiçbir şey anlamadım. Bu arada herkes birbirini harcıyor ama kimse kimsenin umrunda değil.:/"N'apıyor la bu dengesiz karı? :S" der gibi bir hali vardı daha çok. :/
O da ölecek elbetZeref'in kimseden çekincesi yok.
O meme büyümesinin mantığı ne
:/ eminim adama o yeteneğin verilmesi, bir gün bu şakayı yapabilmek içindir.Ada küçülten eleman şakasına yaptı.
Bilmiyorum ki :S Bölümü okuyup geçiyorum. Belki arada şöyle genel olayları kavramak için düşünüyorum ama ı-ıhh sarmıyor. Şakalarına bile gülemiyorum.:/ eminim adama o yeteneğin verilmesi, bir gün bu şakayı yapabilmek içindir.
Piyasaya oynayan her yerde kazanıyor cidden. Japonların fantezist yapısına çok güzel dayanıyor.Bilmiyorum ki :S Bölümü okuyup geçiyorum. Belki arada şöyle genel olayları kavramak için düşünüyorum ama ı-ıhh sarmıyor. Şakalarına bile gülemiyorum.