Mangaka, Oda'nın çırağıydı bir aralar. Çizimler OP benzeri yani.Shanks çakması karakterler olmasa okurdum bunu da öğrenince soğumuştum nedense.Çizimleri iyi mi bari ?
Çizimleri sağlam olunca mangalar okutuyor kendini iyi kötü.
Mangaka, Oda'nın çırağıydı bir aralar. Çizimler OP benzeri yani.Shanks çakması karakterler olmasa okurdum bunu da öğrenince soğumuştum nedense.Çizimleri iyi mi bari ?
Adam zaten çalıyor o da gitmiş ondan araklamış.Demek asistanı iyi yetiştirmiş desene.Mangaka, Oda'nın çırağıydı bir aralar. Çizimler OP benzeri yani.
Voleyi çaktın hemen gelişine. Animesini izle. İlk seri teknik olarak oldukça iyiydi. Müzikler ve çizimler 10 numara.Adam zaten çalıyor o da gitmiş ondan araklamış.Demek asistanı iyi yetiştirmiş desene.
Başlarsam animesine başlarım zaten ilk çıktığı zamanlar 10 bölümünü izlemiştim sonra kaldı öyle pek hatırlamıyorum.Voleyi çaktın hemen gelişine. Animesini izle. İlk seri teknik olarak oldukça iyiydi. Müzikler ve çizimler 10 numara.
Says most Bleach fan ever.Shanks çakması karakterler olmasa okurdum bunu da öğrenince soğumuştum nedense. Çizimleri iyi mi bari ? Çizimleri sağlam olunca mangalar okutuyor kendini, iyi kötü.
İyi ya seversin animesini. Gaza getiriyor falan ama çok mantık arama, şimdiden söyleyeyim. :/Başlarsam animesine başlarım zaten ilk çıktığı zamanlar 10 bölümünü izlemiştim sonra kaldı öyle pek hatırlamıyorum.
Kötü bir seri. Cidden kötü. Eksi yönü çok.Başlarsam animesine başlarım zaten ilk çıktığı zamanlar 10 bölümünü izlemiştim sonra kaldı öyle pek hatırlamıyorum.
Gelmiş geçmiş en kötü popüler şonen. Zaman kaybı. Sevmezsin sen.Shanks çakması karakterler olmasa okurdum bunu da öğrenince soğumuştum nedense.Çizimleri iyi mi bari ?