Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Bu bölüm ile acnologianın bir ejderha avcısı tarafından yenilemeyeceği kesinleşmiş.Muhtemelen güçlü bir karakter muhtemelen gildarts hayatını feda edip acnologia ile birlikte ölür diye düşünüyorum ur ile şu şeytan arasında geçen olay gibi.

Yada bu olaydan sonra boyut değiştirir savaş ve tüm evren Acnologiaya karşı olduğu bir savaş olur.Bu olayın soru işareti olmasının tek sebebi de ignellin bu arkadaşın kolunu almış olması nasıl yaptı ise meçhul.
İgnell en güçlü ejderha değil mi? Yani o da kol alamıyorsa giderayak diyecek söz yok. Ejderhalar gitsin, kumda oynasın.

İgnell en güçlü ejderha değil mi? Yani o da kol alamıyorsa giderayak diyecek söz yok. Ejderhalar gitsin, kumda oynasın.
En güçlü ejderha diye geçmedi arkadaşın dediği gibi ateş ejderhaları kralı diye geçti.Kaldı ki en güçlü ejderha diye geçmiş olsa bile Acnologia zamanında yaşayan tüm ejderhaların ruhlarını söktü gibi bir şey geçmişti bunlar arasında ignell de vardı.O zaman yapamadığı şeyi şuan yapması saçma.Yani seri mantık hataları ile dolu,zamanında şöyle geçti onu dayanak alırsak diye teori de üretilmiyor.

7 genç fidan bu yaratık canavara nasıl karşı koyacak :( >>Lonca geliştiği gibi Gildo da gelişmiştir.Acnoya karşı direnip tek hayatta kalan adam.
o 3 devasa spriingan bile agzı açık kalıyorsa büyü gücüne varın siz düşünün 7 çocuk neyle karşı karşıya
Ben Natsunun İgneelden aldığı gücün gittiğini hiç düşünmedim,düşünmüyorum bir yerrde tekrar çıkacak.

Yanlış hatırlamıyor isem acno ilk dragonslayer.Sonra ejder kanları ile yıkanıp ejder oluyor.Hem kendisi hem antisi tek bedende yani.Tek atma gerçekten saçma olmuş.Bari epik bir savaş göster ki ''baba'' karakterler nasıl savaşır görseydik.Adam natsu dan kat kat iyi ateş büyüsü attı.Diğer elementler falan.Vampir büyüsü çıktı onu görseydik falan.Gösterip elletmeme değil göstermeden geçti.Diğerlerine dokunmadan zerefin yanına gider acno onlar sinek onun için.Olmamış.Efsane savaş çıkardı oradan 2 3 sayı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık