Spoiler bu kadar erken geldiyse bölüm ne zaman gelir acaba. Çok güzel bir bölüm gelecek.
Spoiler bu kadar erken geldiyse bölüm ne zaman gelir acaba. Çok güzel bir bölüm gelecek.
Bugün yarın çıkar sanırım. Güzel mi olur kötü mü olur bekleyip göreceğiz artık.Spoiler bu kadar erken geldiyse bölüm ne zaman gelir acaba. Çok güzel bir bölüm gelecek.
Yok her saat başı bakıyorum. Yıl başı özel bölüm falanda vermedi. Acaba başına bir şey mi geldi.Nerede bu bölüm ya? Bu kadar geç çıkmasına imkan yok mashima dan bahsediyoruz .. ?
Valla benim de aklıma o geldi imkansız yani herkes yapar ama Mashıma yapmaz .. Hem de yılbaşına özel 40-50 sayfa falan çıkarması gerekiyordu..Yok her saat başı bakıyorum. Yıl başı özel bölüm falanda vermedi. Acaba başına bir şey mi geldi.
Yanılmıyorsam geçen hafta bölüm yoktu normalde ama çıkıverdi bir anda. Anladığım kadarıyla bir hafta sonraki bölümü vermişler yani ara haftasındayız. :/Nerede bu bölüm ya? Bu kadar geç çıkmasına imkan yok mashima dan bahsediyoruz .. ?
Hmmm bu aralar hiç mangalar çıkmıyor. OP var mı bu hafta ?Yanılmıyorsam geçen hafta bölüm yoktu normalde ama çıkıverdi bir anda. Anladığım kadarıyla bir hafta sonraki bölümü vermişler yani ara haftasındayız. :/
Yok. SJ tatilde.Hmmm bu aralar hiç mangalar çıkmıyor. OP var mı bu hafta ?
Ne güzel.Yok. SJ tatilde.