zeref maalesef onu sallamıyordu bile. o kadar darbeden sonra bile hala analiz ediyordu. igneelin verdigi destege ragmen son anda bile darbeyi bilerek aldı. çünkü ölmek istiyor. ve natsunun bir an için ölümsüz birini bile öldürebilecek güce ulastıgına inandı.Baya dövdü Zerefi ben bir şey demiyorum.![]()
Olaylar çok hızlı gelişti birden ..zeref maalesef onu sallamıyordu bile. o kadar darbeden sonra bile hala analiz ediyordu. igneelin verdigi destege ragmen son anda bile darbeyi bilerek aldı. çünkü ölmek istiyor. ve natsunun bir an için ölümsüz birini bile öldürebilecek güce ulastıgına inandı.
haftayaise sok var. zerefin ölümsüzlügünü mühürleyen güc yani o tanrı bir ejderhanın destegiyle zannetmiyorum gitsin. ama natsununda artık asmıs oldugu gercegi var.
bakalım mashima nasıl baglıyacak.
Hayır sallamamak değil, yetmiyor gücü natsuya işte.zeref maalesef onu sallamıyordu bile. o kadar darbeden sonra bile hala analiz ediyordu. igneelin verdigi destege ragmen son anda bile darbeyi bilerek aldı. çünkü ölmek istiyor. ve natsunun bir an için ölümsüz birini bile öldürebilecek güce ulastıgına inandı.
haftayaise sok var. zerefin ölümsüzlügünü mühürleyen güc yani o tanrı bir ejderhanın destegiyle zannetmiyorum gitsin. ama natsununda artık asmıs oldugu gercegi var.
bakalım mashima nasıl baglıyacak.
sende koskoca zeref herseyini kullandımı sanıyorsun ? zannetmiyorum öyle olsun. fikrine saygı duyarım ama shounenlerde klasik bir mantık var, ooo bu yeni teknigim , ahahah al buda benim yeni teknigim, sonra kendimi tutmustum zatenHayır sallamamak değil, yetmiyor gücü natsuya işte.
Saldırı yapıyor natsu yakıyor.
sende koskoca zeref herseyini kullandımı sanıyorsun ? zannetmiyorum öyle olsun. fikrine saygı duyarım ama shounenlerde klasik bir mantık var, ooo bu yeni teknigim , ahahah al buda benim yeni teknigim, sonra kendimi tutmustum zaten
yani o yüzden en önemlisi kurguya odaklanmak, diyorsan zeref öldü benim için sıkıntı yok. natsu reise saygılar, sunarız. yok ölmedi hemde karsı atak bile yapmayıp kendini salmasına ragmen... o zaman kusura bakma ama herseyini ortaya koymamıstır![]()