Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Natsu'yu başka türlü gazlayamayız ama. :(
oh ne güzel memleket, teach shanksi öldürsün luffyi gazla, acnologia gildartsı öldürsün natsuyu gazla. tamam tipi shanks degil ama, sesi shanks olan :D kiteı pitou öldürsün gonu gazla... kabul etmiyorum böyle bir seyi :p

dragon ballda ne güzeldi, ben ölücem ama olsun bir sey olmaz ejder toplarıyla getiririz. ama daha önce dirildim olsun birsey olmaz namek toplarıyla getiririz :ehe:

oh ne güzel memleket, teach shanksi öldürsün luffyi gazla, acnologia gildartsı öldürsün natsuyu gazla. tamam tipi shanks degil ama, sesi shanks olan :D kiteı pitou öldürsün gonu gazla... kabul etmiyorum böyle bir seyi :p

dragon ballda ne güzeldi, ben ölücem ama olsun bir sey olmaz ejder toplarıyla getiririz. ama daha önce dirildim olsun birsey olmaz namek toplarıyla getiririz :ehe:
Senin kabul edip etmemen neyi değiştirecek sanki. :artiz:

Zaten her şeyin sorumlusu o ejder topları. :mad:

DBverse için bir sıvama değildi o, serinin kendi mantığına uyuyordu sonuçta. :D
hepsi sıvama benim için mahir :D ama tüy dikenleri yani kubo- can gibileri daha cok severim :) gelgelelim gokuyla büyüdüm severim keretayı. adam öyle bir manga yapmıski su an konustugum ft dahil arkadan gelen tüm shounen mangakalarını etkilemiş.

kör topal

Yalnız Kaido beklendiği gibi ejderha mistik zoanı çıkarsa ve Shanksı öldürürse aynı şekilde Gildrats ta Achnologia tarafından öldürülür :oleyo2:.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık