Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Zeref ejderha kralı festivali başlıyacak dedi. İnsanlarla İnsanlar, İnsanlarla ejderhalar , ejderhalarla ejderhalar çarpışacak ama duruma bakarsan tek bir tane ejderha kaldı Acnologia başka bir ejderhanın daha ortaya çıkmasını beklemeliyiz bu durumda yeni ejderha hikayesi de gelebilir biraz zorlamada olsa veya 400 yıl öncesine gidip bir savaşma ihtimalleri de var. bakalım bu kadar karışacak mı manga
Zerefin geçen bölüm dediğine göre;
Sadece tek bir ejderha kral, tek bir kara büyücü ve insanlar olacak.

Zeref kara büyücü, acnologia ejderha kral, bizimkiler de insanlar oluyor. Festivalde başkalarına yer yok.

Zerefin geçen bölüm dediğine göre;
Sadece tek bir ejderha kral, tek bir kara büyücü ve insanlar olacak.

Zeref kara büyücü, acnologia ejderha kral, bizimkiler de insanlar oluyor. Festivalde başkalarına yer yok.
O konuda haklısında tek bir ejderha kralı olabilir ama bir şekilde sürpriz bekliyorum ejderha kralı festivalının kopsentinde ejderhalar ile ejderhaların çarpışması doğal olarak yer alması gerekir . Ne bileyim bu noktada Edollastan gelen aganoliya gibi ejderha ortaya çıkmasını beklenebilir "tek bir ejderha kralı olabilir" şeklinde bir ejderhaların çarpışması bekliyorum. tek bir ejderha kralı olabilir ama diğer dünyadan bir çok ejderhanın da geldiği biliniyor. bu zamana kadar sadece bir tanesini gördük insan formunda kenarda çok fazla beklediler şimdi ejderha formlarında görebiliriz.

Croco-Boy

bence Zeref'in bahsetttiği ejderha ejderhalara karşı savaşında Natsu E.N.D ' ye dönüşecek ve Acnologia ile kapışacak gibime geliyor. bu sadece benim kafamda canlanan bir durum tabiiki ama böyle olsa hiç fena olmaz yani

bence Zeref'in bahsetttiği ejderha ejderhalara karşı savaşında Natsu E.N.D ' ye dönüşecek ve Acnologia ile kapışacak gibime geliyor. bu sadece benim kafamda canlanan bir durum tabiiki ama böyle olsa hiç fena olmaz yani
END için biraz erken olur bence yeni arc de aldıkları powerupları göstersek yeter diye düşünüyodur oda . zaten ortalık baya karışık olucak E.N.D ortaya çıkarsa arc bitmez

O konuda haklısında tek bir ejderha kralı olabilir ama bir şekilde sürpriz bekliyorum ejderha kralı festivalının kopsentinde ejderhalar ile ejderhaların çarpışması doğal olarak yer alması gerekir . Ne bileyim bu noktada Edollastan gelen aganoliya gibi ejderha ortaya çıkmasını beklenebilir "tek bir ejderha kralı olabilir" şeklinde bir ejderhaların çarpışması bekliyorum. tek bir ejderha kralı olabilir ama diğer dünyadan bir çok ejderhanın da geldiği biliniyor. bu zamana kadar sadece bir tanesini gördük insan formunda kenarda çok fazla beklediler şimdi ejderha formlarında görebiliriz.
Zeref kendi ağzıyla bu kadar kesin söylemişken başka şeyleri beklemek bana yanlış geliyor ama istediğini düşünmekte serbestsin :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık