Zeref için zor şey mi bunlar.Ben şu kara büyücü olayına takıldım zeref kara büyücü tamam hatta son sayfada olması Lazım black wizard vs dragon king vs human diyordu . Yani şu 12 zibidinin kara Büyücüler OLDUĞUNU düşünmüyorum
Sen o natsunun kolu açılsında Gör o 12 spriggan natsunun kolu önünde diz çöker Tövbe ister. Şaka maka natsunun içindeki etherious uyanmaya başladı galibaZeref için zor şey mi bunlar.
Vermiştir iki eğitim hadi artık gerisi sizde deyip yollara koyulmuştur.
Birde tamam zamanında Zeref Mavisin bile hocası filan ama akara büyü eğitimi diye bir şey var mıdır. Orası ayrı ama annelerin karnında öğrenilmiyor ya bu şey. Öğretmiştir öğretmiş.
Zibidi filan yakışmıyor adamlar fazla güçlü birde :/
Arslan gibi mübarekler en azından biizm soytarı loncasına tövbe çektirirler.
tabii kendileri gitmezler iki adam yollarlar onlar yeter ama işte...
Kurmalı oyuncak gibi mübarek. Kurmayı unutunca akşamdan verim alamıyoruz. :/Sen o natsunun kolu açılsında Gör o 12 spriggan natsunun kolu önünde diz çöker Tövbe ister. Şaka maka natsunun içindeki etherious uyanmaya başladı galiba
Tek atma falan hikaye atamazlarda o ezik Lucy bile bunlardan birini dövecek ilerde asıl tek atıcı piyasaya çıkmadı "laxus" adam hikayenin yenilmez karakteri yenileceğinide düşünmüyorum mangakanın ayrı bi sempatisi var . Sırası geldiğinde god serenayı bile bu döver büyükbüyükbaba toruna bağlarlarKurmalı oyuncak gibi mübarek. Kurmayı unutunca akşamdan verim alamıyoruz. :/
Her şeyi Zeref abisine borçlu ne olduğu belli olmayan tek karakter seride ne la bu Natsu harbi ?
Ha herkese tek atsın öyle bi hoşuma giderki ama bu pembe tek atarsa diğer çöplerde yener o zaman mangaka yine yapacağını yapmış olur onun için bu sefer tek atmasın,
yok valla Natsu'nun öyle bi ihtimali var. Kükremesi ile o adamı aldıysa ...Tek atma falan hikaye atamazlarda o ezik Lucy bile bunlardan birini dövecek ilerde asıl tek atıcı piyasaya çıkmadı "laxus" adam hikayenin yenilmez karakteri yenileceğinide düşünmüyorum mangakanın ayrı bi sempatisi var . Sırası geldiğinde god serenayı bile bu döver büyükbüyükbaba toruna bağlarlar