Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

derviş

Bir fairy tail'in değişmesini beklemek bir de hxh devam etmesini beklemek adamı yorar. Değişmesini beklemeyi bıraktım kafa rahat

Bölüm adında Serena'yı görünce direk aklıma Skyrimdeki Serena geldi. Güzel bir vampir çıkar diyordum olmadı :/ İki numarayı vampir yapmış. Bari Serena kadın olsaydı...

Zeref o 12 kalkanın hepsini teke tek dövüşte harcar diye düşünüyorum. Natsuda harcayacak doğal olarak. Zerefi yenmek üzere yaratıldı çünkü.

Gayet güzel bölümdü.Gözümde one piece den 1 tık üstüne çıkmıştır.One piece son zamanlardaki iğrenç bölümler yüzünden gözümden iyice düştü.O nedenle fair tailin gerisinde.

U beybi seri bi sıçrama mı yaptı yoksa :D Güzel, güzel ama umarım hep yaptığı gibi işi puka sardırmaz.
Ve her seri bırakın van pisle kıyaslamayı hele şu seriyi hiç bırakın. Mal ortada be. Tabii ki kişisel fikrindir periler sadece van pisin değil tüm serilerden üstündür sana göre ama açıkça yaz bunu kimse seni dövmez ama böyle dolambaçlı yollara girince insan gülüyor.

Bölüm fena değildi, daha önce de yazmıştım, '' biz fairy tailiz herkesi yeneriz'' sloganı terkedilse bu manga bayağı yükseklere çıkar konu bakımından o potansiyeli var, mangakası da çalışkan. Tabi terkedeceğini sanmıyorum :/

Bölüm fena değildi, daha önce de yazmıştım, '' biz fairy tailiz herkesi yeneriz'' sloganı terkedilse bu manga bayağı yükseklere çıkar konu bakımından o potansiyeli var, mangakası da çalışkan. Tabi terkedeceğini sanmıyorum :/
Bu seferkilerin ense kalın :a:
Natsu tamam hadi Erza banko, Gray eksik olmaz. Laxus var lanet olsun daha Gajeel var. Ve hakkı yenen Mirajane :D
Ama şimdi, Natsu alır bu sırıtmaz.
Erzayı tam gücünden dolayı usta olmasa da usta konumunda bunu da aldırır konum itibari ve ''o Erza'' Erza alırsa Mirajane hava da karada
Erza alırsa Laxus akar doğal olarak.
Şimdiden 4 isim banko.
Grayı babadan gelen bi hava artı Natsunun doğala rakibi filan derken zorla morla oda alır bi sıkıntı Gajeel.
Bizim lonca güçlü aslında ama bunların ense kalın.
Mantıklısı alsın Natsu ve Laxus işte daha ne dimi :D Diğerlerine takım çalıştırması yapsın veya rakibi zayıflatsın filan ama bizim loncada iş var hakkını yemiyem.
Ne diyim bilmiyorum açıkçası.

Çok güçlü düşmanlar çıkacak.İşte şimdi Gildarts piyasaya çıkar artık.Eskiden ağır kaçtığı için mangaka onu köşede tutuyordu ama artık gerek yok sanırsam.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık