Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Mashima konuyu iyi bağlarsa Ft benim için çok kaliteli seri listesinde yerini alır. Sadece Zeref ' i falan iyilik meleğine dönüştürmesin yeter.
Bu arada Natsu olmuş artık. Gaza gelip yenme devri bitmiş.
Lucy ' nin annesini nereye bağlayacak onu merak ediyorum.

Erzanın durum geçicidir de lakin yine Natsu üç buçuk atıyor yahu bu kızdan. Artık ağlamaya gerekte yok kendi adıma, mangaka manga benim ve ben aralarındaki ilişki böyle çiziyorum diyor seri sonunda da yine aynı kareleri görürüz.
Bu bölümdeki bi kaç karenin çiizmlerrini baya beğendim. hoş olmuşlar. Güzel bi hava katmış seriye ve Natsu yavaş yavaş büyüyor. Bunu bi kaç karede belli etti.
Yahu Mirajane neden hala bu kadar pasif. Tabii şeytanların bulunduğu arcta bile bu kadar geri planda kaldıktan sonra bunu sormak? Ama bu ablamız kız kardeşinin başına gelenlerden dolayı bu kadar pasifleşmedi mi? Ee uzun zaman oldu yahu kardeş geleli. Erza dengi bi karaktere hep bi ''Abla'' muamelesi göstermek nedir?

Birde cidden en puktan lonca biizmkiler ha. Bi kaç isim hariç. Adamlar lonca diye tutuşuyorlarmış, hepsi deli gibi bir arada bulunmak istiyorlar ama küçük Wendyi şurada burada bırakıp gitmişler. Hele Lucy'nin o anda ağlaması kadar absürd bir şey yok.

Her şey iyi hoşta , Natsu sen Erza' ya meydan okuyacağın yerde hala emredersin niye çekiyorsun.
Bu arada Ft ' ye dönünce Lucy ' nn vücudu da canlanmaya başlamış.
Natsu nasıl bir değişiksin lan Luffy den beter yeminle , sürekli çıplak göre göre gözü mü alıştı yoksa. Adam da tık yok kimseye karşı.

Bizim Natsu Zeref icadı bi carlık. Yani bu zaman dilimde var olma sebebi Zeref.
Peki diğer boyuttaki Natsunun ne işi var bu zaman diliminde? o Natsu, yıllar önce Zerefin ölmüş gerçek küçük kardeşinin cosplayırı. Yani var olmaması lazım bu zaman diliminde. Bizim veletin cosplayırı olamaz çünkü bizimkisi bir insan evladı değil. Zerefin icadı.
Ne oluyok öbür boyutta da mı bi Zeref var? Olsa bile ne işi olacak o hızlı ve öfkeli bi tiple :/
Ve bu Natsunun sonu hiç iyi görünmüyor :D

Gençler bikaç gündür animesizlikten kırılıyorum acaba Fairy Tail güzel midir.Biraz fazla ecchi var diyorlar ben pek ecchi sevmiyorum siz bu animeyi önerirmisiniz bi de fazla ecchi var mı yok mu söylerseniz çok iyi olur.

Gençler bikaç gündür animesizlikten kırılıyorum acaba Fairy Tail güzel midir.Biraz fazla ecchi var diyorlar ben pek ecchi sevmiyorum siz bu animeyi önerirmisiniz bi de fazla ecchi var mı yok mu söylerseniz çok iyi olur.
Ben yazın yapacak hiçbir şey yok diye izlemiştim,Fazla güzel değil ama boş vaktin fazlaysa izle.O kadar fazla ecchi yok. Gerçi belli bir yerden sonra animeyi bırakmıştım belki devamında koymuşlardır

Google'a Fairy Tail Türkçe manga yazıp ulaşacabileceğiniz bir şeyi buraya niye sorarsınız ki? Biraz araştırmacı olun.

Croco-Boy

Google'a Fairy Tail Türkçe manga yazıp ulaşacabileceğiniz bir şeyi buraya niye sorarsınız ki? Biraz araştırmacı olun.
Burdaki arkadaşlardan direk bilgi almakta bir araştirma oluyor. Ne sekilde yapacagim benim insifiyatimdir senlik bir mevzu yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık