Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Happy ile nasıl gidiyorsa onlada öyle gidiyor. Onlar taşıt sayılmıyor Natsu için.
De'mi mesajı yazdıktan sonra benimde aklıma geldi misal ejderhaların baskını sırasında Atlas Ateşi'nin üzerinde gezip tozuyordu Natsu.
Sanırım sadece insan yapımı taşıtlardayken yaşanıyor bu olay.

De'mi mesajı yazdıktan sonra benimde aklıma geldi misal ejderhaların baskını sırasında Atlas Ateşi'nin üzerinde gezip tozuyordu Natsu.
Sanırım sadece insan yapımı taşıtlardayken yaşanıyor bu olay.
Natsu'nun düşüncesiyle alakalı. Yanlış hatırlamıyorsam Happy de niye miden bulanmıyor diye sorduklarında o araç değil benim arkadaşım gibi bir şey söylüyordu.

Aman sanki çok mu sallıyorum mantıklı gitmiş gitmemiş :D nasıl istiyorsa öyle yapsın
mira ve gildarts olmasa-beklemesem- dönüp bakmam bile ya neyse

Aman sanki çok mu sallıyorum mantıklı gitmiş gitmemiş :D nasıl istiyorsa öyle yapsın
mira ve gildarts olmasa-beklemesem- dönüp bakmam bile ya neyse
Çakma Shanks'ın nesini bekliyorsun ki anlamadım. :artiz:
Mira'ya lafım yok. :utan:

Natsu'nun düşüncesiyle alakalı. Yanlış hatırlamıyorsam Happy de niye miden bulanmıyor diye sorduklarında o araç değil benim arkadaşım gibi bir şey söylüyordu.
Çok saçma ama olabilir tabi. :/

3hafta once mangaka yine uzatigi kadar uzatacak diye dusunuyordum simdi olaya bagladi ama yinede boyle birsey gereksiz gibi gorunuyor bana, yani boyle bir sekilde ilerlerse hala cooooooook yolu var fairy tail'i toplamaya.

Tabiki eger troll yapip herkesi 2 bolumde toplatmazsa, yapabilir mi? yapar :D :D

426

Bu Gray ve END meselesi çok gereksiz ve saçma yerlere gidiyor. Bakalım nasıl toplayacak mangaka. :/
Bir daha ki bölüm, hem Natsu hem Gajeel birlikte saldıracaklar gibi, bu konuda güzel bir şeyler çizer umarım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık