Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Erza ya göz yapan falan işte makarov muydu onun arkadaşı.Kadın beyaz ruh gibi şekilde volkanik bölgeye gidiyordu.Ejder de zektir ediyordu onu.Onu sordum o ortam natsu nun içi mi yoksa normal-paralel dünya gibi bişi mi ?
Animesinden izlediysen orda sanki o kadın geliyormuş gibi göstermişler ama normalinde Grandinie nın ejderha versiyonu geliyor.

İçlerinde olma mevzusunuda yansıtamadı tam mangaka. İçlerindeyse neden diğer 4 ejderha farklı yerlerden geldi ? Sadece lgneel içinden çıktı Natsu nun.
Bana kalırsa tamamen içlerinde mühürlü olmak yerine güçlerini onların içine mühürlediler. Bu yüzdende başkalarının bulamayacağı yerlerde istirahate çekildiler. Igneel de o mühüre ışınlandı büyük ihtimalle o yüzden içinden çıkmış gibi oldu.

Sonu ilk bölümün tamamen aynısı oldu. Bakalım neler yapıcaklar.
Ayrıca yeni tarzı iyiydi natsnun değiştirmeselerdi keşke

Monkey :D Luffy

Seri döndü dolaştı aynı yere geldi bu bölümle bari tarzı değişseydi keşke Natsu lonca lideri olsa bu hikayenin sonunda ayrıca seri baya uzayacak gibi

Ne güzel tipe sokmuşsun ne diye eski hale getirirsin ? Gücü artmış,tipi de değişsin.Madem olgunluk vermeyeceksin.Bu bölümü beğenmedim.

wildthorn

Yeni saçı çok iyiydi yazık oldu. Grubu tekrar toplayacaklar da herkes kendi yoluna gitmiş belki tekrar bir araya gelmek istemezler. Ne kadar iyimserler. Baya bi ara vereceğim bölümleri takip edersem kriz geçirebilirim.

Tam bitti derken sil bastan tekrar basladi arkadas hem 1 sene zaman atlamasi nedir. Erasmus ogrencisi gibi 1 sene ligine gitmeye degmez. Soyle 10 yil olaydi herkes yaslanaydi wendy cocuk formundan cikaydi. Sonra bir olay uzerine Gildarts ciddilesip toplasaydi loncayi 10 numara 5 yildiz olurdu. Tadindan yenmezdi. Zaten zeref bekliyor oldugu yerde natsuyu. Yani sure ve natsunun toplamasi cok sacma oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık