Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Herkeste bir "we are fairy tail!!!" lafına takılmış bu seride. Arkadaş nedir sizin bu Fairy Tail le alıp veremediğiniz. Eleştirmek herkesin hakkı ama dalga geçmek kimsenin hakkı değildir. One Piece'te Naruto'da Bleach'te yığınla fail varken sadece buna takılması benim hoşuma gitmiyor.

Bence Fairy Tail artık kabuk değiştirecek bu sayıdan sonra. Artık herkes birşeylerin farkında düşmanlarının gücünün farkında bu yüzden Biz Fairy Tailiz diyerek yenemeyecekler artık. (Zaten artık Fairy Tail diye birşeyde kalmadı dağıldı gitti :D) Zaman atlamaları her seriye yeni bir heyecan yeni bir tat katmıştır. Hiro nun önünde 2 seçenek var ya yeni bir pencere açıp evreni genişletecekler bunu çok kolay yapar çünkü doğru düzgün 1 şehir gösterildi birde krallığın olduğu yer o yuzden yeni şehirler yeni maceralara çok açık yada zaman atlaması sonrası Final arc yapacak. İnşallah farklı bir tatta daha bireysel daha küçük gruplu Arclar la farklı tatlarla karşılaşırız. Kimse bi serinin bitmesini istemez zaten :D Ama bence 1 sene de az bi zaman atlaması olacak insallah uzatır. Cünkü büyü konseyi üyelerinin hepsi öldürüldü ardından çoğu şehir face yüzünden parçalandı. Bunun için 2-3 senelik bi atlamada daha güçlü karakterler görebiliriz.

E.N.D mevzusuna gelincede bunu herkes tahmin ediyordu Evil Natsu Dragneel olarak tahmin etsekte Etherious Natsu Dragneel çıktı açılımı bu yüzden bu konuya hiç girmem. Ama bence seri içine devamlı gizlediği mesajlar ile Bütün serinin içine yaydığı Natsu mesajları için tebrik etmek lazım Hiro yu. Bu bana kafasındaki plandan ve kurgudan uzaklaşmadığını herşeyin yolunda gittiğini gösteriyor.

Giderek artan kalitesi ile her bölüm dahada güzelleşerek ilerliyor Fairy Tail bakalım bizi neler bekliyor. . .

Şu mangada azıcık karanlık hava ve mantık olsa cidden ilk üçü zorlardı. Son uzun bir arc olur ve biter tahminimce

Dark guildler tükendi ama açıklanmayan ve rakip olabilecek
3 elit buyucu
acnologia
Zeref kaldı. Daha ne kadar uzayabilir ki..

Bir kere en baştan nihai hedef olan Zeref'ten bahsedilmesi olmadı. Sonra bizimkiler herkesi devirip geçti. Birbirinin benzeri arc'lar okuduk durduk. Mangakanın hayal gücü eksik kaldı. Çok daha iyi bir seri olabilirdi.

O konseydeki 4. Ftdendide ilk üç öyle değil diye hatırlıyorum yanlış miyim :/
konsey değildi benim bildiğim 10 aziz büyücü var. bunlarında ilk 4 ü hayvani derecede güçlü 4. sıradaki isim Warrod ilk 3 bilinmiyor tabi. Belkide ilk 3 teki diğer 2 isim Zeira ve Yuri Dreyar(makarovun babası) olabilir bunlara büyüyü Zeref öğretti sonuçta. (Precht öldü mağlumunuz) iş böyle olunca da tabi beklenti yükseliyor. Benim ilgimi çeken diğer birşey de Yuri Dreyar ın yıldırım büyüsü kullandığı. Laxus Dreyar la aynı sayılır yani. Güzel bir benzerlik.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık