Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Fairy Tail 100 Years Quest

Animeyi beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    20
25. muhteşem bölümle birlikte bir peri masalının daha sonuna geldik. Elentear'daki çoşkulu hikayemiz perilerin olaylara son noktayı koymasıyla sona erdi. Öte yandan Dünya'ya dönen Selene de ejder avı amacıyla Diabolos'un başına geçti. Sezon sonunda Viernes, İgnia, Selene, Elefseria ve periler pozisyonlarını aldı. Herkes koltuğuna oturdu ve bu sonsuz macera ikinci sezonuyla devam edecek. Beklemek zor ancak heyecan hep dorukta olacak.

25. muhteşem bölümle birlikte bir peri masalının daha sonuna geldik. Elentear'daki çoşkulu hikayemiz perilerin olaylara son noktayı koymasıyla sona erdi. Öte yandan Dünya'ya dönen Selene de ejder avı amacıyla Diabolos'un başına geçti. Sezon sonunda Viernes, İgnia, Selene, Elefseria ve periler pozisyonlarını aldı. Herkes koltuğuna oturdu ve bu sonsuz macera ikinci sezonuyla devam edecek. Beklemek zor ancak heyecan hep dorukta olacak.
İzlemeye başladım 4.bölümdeyim. Bu gelenler neden bu kadar bozuk ? Kül ejderhası mesela bana mantıklı gelmedi ya da lazer kesim bıçak. Hiç bir şeyin işlemediği ejder varsa onu nasıl öldürdüler de yediler ? FT ekibi bunları yeniyordur da yine bağırıp mı yeniyor mantığa oturuyor mu seri ? 4.bölümden bırakmayalım, devam et diyorsan da mantığa oturuyor mu ileri ki bölümler ?

İzlemeye başladım 4.bölümdeyim. Bu gelenler neden bu kadar bozuk ? Kül ejderhası mesela bana mantıklı gelmedi ya da lazer kesim bıçak. Hiç bir şeyin işlemediği ejder varsa onu nasıl öldürdüler de yediler ? FT ekibi bunları yeniyordur da yine bağırıp mı yeniyor mantığa oturuyor mu seri ? 4.bölümden bırakmayalım, devam et diyorsan da mantığa oturuyor mu ileri ki bölümler ?
Skullion Raider külden daha Çok ceset ejderi, büyüsünün adı da bu zaten. Diğer ikisinin unsurları zırh ve bıçak hakkında bu seride öğrendiğimiz kadarı ile Sadece 4 elementten ejderhalar yok, büyünün pek çok formuna karşılık gelen ejderhalar var örneğin demir yapım büyüsü insanlar kullanabiliyor ama bir ejderha bu büyüyü yaptığında Gajeel'in "Demir Ejderha Avcısı Büyüsü" olmuş oluyor. ejderhaların bu elementler ile mi doğduğunu yoksa küçük yaşta kendilerinin mi bir büyü seçtiğini bilmiyoruz ejderhaların temeline dair tek bildiğimiz insanlardan önce besin zincirinin tepesindeydiler ve Ejderhalar çiftleştiğinde yumurtaya anne bakıyor erkeğin pek bir görevi yok.

Evet, bir şonen klasiği olarak düşman ilk giriş yaptığı esnada fazla güçlü görünüyor, üstüne bilinmezliğin de verdiği gizemle bozuk görünüyor. Skullion özellikle kül büyüsü nedeniyle dokunulmaz gibi ancak zayıf noktası var, zırh büyüsü de zayıflığa sahip. Zırh büyüsüne hiçbir şey işlemez durumu yok ancak kaba kuvvet söz konusu olduğunda epey uç büyü olsa da yenilmez değil. Zırh ejderhası da benzer durumdadır. Buralar giriş kısımları. Manga şimdiye kadar güzel, hani zorlama bir devam serisi gibi değil de FT hiç bitmemiş gibi olduğu için gerçekten güzel ilerliyor. Bence anime de genel olarak başarılı bir uyarlama oldu. Uzatmadılar, tadında bıraktılar. Önümüzdeki sezonlar hikaye daha da gelişiyor. Devam edersen pişman olmazsın.

Bu 5 zirzop ejderha dışındakiler çöp, beşli zirzop çok güçlü her biri aşağı yukarı Acnologia dengi.

Bu 5 zirzop ejderha dışındakiler çöp, beşli zirzop çok güçlü her biri aşağı yukarı Acnologia dengi.
Maşima-sensei daha yeni yapılmış bir söyleşi de Acnologia'nın herkes daha güçlü olduğunu doğruladı. İgnia'nın kibirli ifadelerinden ötürü bu beşli'nin Acnologia ile eşleşebileceği düşünülüyordu ama Maşima-sensei bu fikrin aksini ifade etti. Acnologia ayrı bir seviyede.

8.bölüme geldim su ejderi indi. Tanrı ismini gösterdi aslında gücü %30larda olduğu halde. İzliyorum ya bakalım. Ben turnuva kısmında bırakmıştım natsu eğitimden mi ne gelmişti acnologia nasıl öldü zeref miydi yürüyen ölüm o bir ara peri canlanmış 1-2 bölüm izlemiştim serene mi ne 5 element ejderi garip bölümler aklımda ama genel olarak acno saga diyeyim okumadım da izlemedim de adam gibi. Dönemem de bu 25 bölümmüş bitince sararsa mangasına bakarım.

Maşima-sensei daha yeni yapılmış bir söyleşi de Acnologia'nın herkes daha güçlü olduğunu doğruladı. İgnia'nın kibirli ifadelerinden ötürü bu beşli'nin Acnologia ile eşleşebileceği düşünülüyordu ama Maşima-sensei bu fikrin aksini ifade etti. Acnologia ayrı bir seviyede.
O yüzden aşağı yukarı dedim yoksa o seviye de değiller ama yakınlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık