Bence de erkek yani. Fark etmemek için kör olmak gerek. Bildiğin erkek bu! Ya da kötü yola sapmışı.Abi direk erkek bu. Kadın değil. Göğüsler fake değil mi?
Sen belki yüzü için söyledin ben önce o ön takımları görünce öyle sandım ama linkteki 3.resimde bariz belli oluyormuş her sapıtan cosplay yapmasın biraderBence de erkek yani. Fark etmemek için kör olmak gerek. Bildiğin erkek bu! Ya da kötü yola sapmışı.
Abi göğüsler sahte zaten, direkt göze çarpıyor.Sen belki yüzü için söyledin ben önce o ön takımları görünce öyle sandım ama linkteki 3.resimde bariz belli oluyormuş her sapıtan cosplay yapmasın birader
hemen spoiler içine koy yayınla beni abi ürktüm kapadım pencereyi o arada derede oldu bunlar etme eylemeAbi göğüsler sahte zaten, direkt göze çarpıyor.
İşte asıl ben buna facia derim.
Bilemiyorum artık. Bir kez alıcı gözüyle bakmışsın, inkar etme.hemen spoiler içine koy yayınla beni abi ürktüm kapadım pencereyi o arada derede oldu bunlar etme eyleme
Bunun canlısını görenin 3 gün iştahı gelmez usta.ki ben resmi görünce tiksindimBilemiyorum artık. Bir kez alıcı gözüyle bakmışsın, inkar etme.
@Muslunun paylaştığının dekoltesi yok sadece. O da açsaydı göğüsünü görürdün o zaman kimin ki daha ağır basıyorbi buna bakıyorum bi buna bakıyorum
pek bir fark bulamadım açıkçası