Bizim evde de böyle bişey var, suri. Hepsi suriyeye döndükten sonra en son bunu göndercez.
Bakımı senin için nasıl? Genelde bunların yuvasından sık sık kaçmaya çalıştıklarını birkaç kişiden duyuyordum.Bizim evde de böyle bişey var, suri. Hepsi suriyeye döndükten sonra en son bunu göndercez.
Bakımı kolay, çok bir uğraş istemiyor. Küçük bir kafeste idi, iki kez kaçtı ordan. Birinde kumandayı falan kemirmis, aciktigi için bizi beklemişti salonun ortasında. Diğerinde mutfağa kaçmış, yaklaşınca bağırmıştı :d şaka yapmıyorum bildiğin bağırdı hayvan. Şimdi tavşan bile sığacak büyüklükte kafes aldık, geniş ortamı var, orada geniş geniş takılıyorBakımı senin için nasıl? Genelde bunların yuvasından sık sık kaçmaya çalıştıklarını birkaç kişiden duyuyordum.
Yapar bu hayvan, değişik kafaları var. Onun dışında kafesinin geniş olması iyi olmuş. Rahat rahat koşsun, spor yapsın. İsmi de güzelmiş.Bakımı kolay, çok bir uğraş istemiyor. Küçük bir kafeste idi, iki kez kaçtı ordan. Birinde kumandayı falan kemirmis, aciktigi için bizi beklemişti salonun ortasında. Diğerinde mutfağa kaçmış, yaklaşınca bağırmıştı :d şaka yapmıyorum bildiğin bağırdı hayvan. Şimdi tavşan bile sığacak büyüklükte kafes aldık, geniş ortamı var, orada geniş geniş takılıyor