Ankara kedisi mi bu abi, koca kafasından erkek olduğu anlaşılıyor :d
Öncesi Sonrası.
Ankara kedisi mi bu abi, koca kafasından erkek olduğu anlaşılıyor :d
Öncesi Sonrası.
Kırma Ankara. rahmetli anası ankaraydı babası kim bilemiyorum. evet kızlarım vefat etti bu yabani oğulları torunları kaldı.Ankara kedisi mi bu abi, koca kafasından erkek olduğu anlaşılıyor :d
ben bunu yeni görüyorum@Yamato senin kedinin başka fotoğrafı varmı çok tatlıydıda
Senin mi la bunlar? Kaç tane çıkardıArap doğurdu sonunda:d
Evet. Bir tane de erk var. 8 küloluk sarmal. Kıskançlık krizlerinde o şimdilik:dSenin mi la bunlar? Kaç tane çıkardı
MaşallahEvet. Bir tane de erk var. 8 küloluk sarmal. Kıskançlık krizlerinde o şimdilik:d
5 tane çıkardı arslan parçası. Tabi ilk yavruları olduğu için baya amatör. Öte beri dönerken altında bırakıyor yavruları. Ciyaklıyolarasdfşakdhjsf
Nası bakacaksın o kadar kediye lo :/Evet. Bir tane de erk var. 8 küloluk sarmal. Kıskançlık krizlerinde o şimdilik:d
5 tane çıkardı arslan parçası. Tabi ilk yavruları olduğu için baya amatör. Öte beri dönerken altında bırakıyor yavruları. Ciyaklıyolarasdfşakdhjsf
Web'e koyacağım. Sütten kesildiklerinde de yavaş yavaş salarım sokağa. İki kedi fazlasıyla yetiyor......Nası bakacaksın o kadar kediye lo :/