Öyle ya da böyle İmparator dövdü.Bundan aşağısı bir şey yapamaz Kide.Anca Amiraller işte.
Harbi he Kid ve Killer handikaplı dövüştü.Handikap ortadan kalkınca rakiplerini ezdiler Oda bişeyler anlatmaya çalışıyor...Bm ittirmeyle düştüyse.. bu adam da Handikapla dövüştü.. ayıkss
hepsini zorlansa da net yener diyorsan sağ kol+ olmaz mı ?Sağ kolları yer ama ligi sağ koldur derim.
Hayır. Kata king’i yener dediğim zaman kata sağ kol üstü mü oluyor? Veya sağ kolların en güçlüsü kendisi hariç tüm sağ kolları yeniyor diye o adam sağ kol ligi olmayacak mı?hepsini zorlansa da net yener diyorsan sağ kol+ olmaz mı ?
Anladım.. pek katılmıyorum tabiHayır. Kata king’i yener dediğim zaman kata sağ kol üstü mü oluyor? Veya sağ kolların en güçlüsü kendisi hariç tüm sağ kolları yeniyor diye o adam sağ kol ligi olmayacak mı?
Kidd’in tüm sağ kolları plot yardımsız yenebilecek güçte olduğundan bile emin değilim. Mangada karşılaşsa big mom’ı indirdikten sonra asla yenilmez bi yolunu bulur. Bu yüzden hepsini yer dedim.