Ne eksik ne fazla
Çatıda Zoro Kid'ten fazla iş yaptı. Ortak saldırıyı tek başına tankladı. Kaido'nun derisini aştı. BM özellikle dikkat et diye uyardı.
Ne eksik ne fazla
Farklı düşünmüyorum;Çatıda Zoro Kid'ten fazla iş yaptı. Ortak saldırıyı tek başına tankladı. Kaido'nun derisini aştı. BM özellikle dikkat et diye uyardı.
Arkadaşla benim mevzu başka ona Two Piece ben demiştim.. hala araksındayım 2 tane adam biraz ittirmeyle de olsa bir İmparator indiriyor adama Cracker seviyesi zorlarsak yk2 eder falan bile diyor. Two Piece az demişim keşke editleyip bir de görseldeki Two Piece kitabını ters çevirseydimObjektif olmaya çalışmak için 40 takla atmaya gerek yok objektif bulan bulur.. bulmayan bulmaz.. Çatıda en kötü performansı veren adam diyorum ben Kid'e.. (Killer'la beraber) ama Linlin'le teke tek kalınca işler değişti..
King sağ kolcuğu gibi rakibi olsa ne kadar güçlü olduğunu daha iyi anlardın.Roronoa Zoro'yu görmesek güçlü diyeceğiz ama insan görünce kendini kandırmıyor be. Hee kandıranlar da var tabi
@Ölüm CerrahıUyanış saldırısının etkisinden kurtulmak için birinin yardımına ihtiyavı olan birinin seviyesi ne olur bilemedim.
Yüz yüze bile olsa adam ışınlanıyor. Işınlanarak saldırılarını estetik bir şekilde yapıyor ne anlatıyorsun.
Bigmom gibi karaktere önden saldırmakla arkadan saldırmak arasında fark yok. Adam dibine ışınlanıyor işte. Ha ön ha arka.
Teleport kullandığı bir tane sahne yok Bm dövüşünde... illaki kullanmıştır ama sadece varsayım gördüğümüz dört saldırıyı da Bmye arkadan yandan falan yaptı.Yüz yüze bile olsa adam ışınlanıyor. Işınlanarak saldırılarını estetik bir şekilde yapıyor ne anlatıyorsun.
ha ön ha arka mı ? Kadına bir defa kafa attı ki onda bile önce arkadan taş attı. Suyu çıkıyordu tanklarken ıkınıyordu adam.. farketmiyormuş... Dua etsin Kid gibi tank adam vardı da buna boş alan yarattı sürekliBigmom gibi karaktere önden saldırmakla arkadan saldırmak arasında fark yok. Adam dibine ışınlanıyor işte. Ha ön ha arka.
Kadının hakili yumruklarına savunma yapmadığı halde bana mısın demedi. Ne ıkınmasından bahsediyorsun?ha ön ha arka mı ? Kadına bir defa kafa attı ki onda bile önce arkadan taş attı. Suyu çıkıyordu tanklarken ıkınıyordu adam.. farketmiyormuş... Dua etsin Kid gibi tank adam vardı da buna boş alan yarattı sürekli