Bizimkiler gelişirken diğer herkes oturup mangal yaptı hiç gelişmedi zaten.Kid, Luffy'ye yakın güçte çıkarsa şu 2 yılın hiçbir anlamı kalmaz gözümde. Boşuna eğitim almışlar. Doflamingo' yu alamayacak bir seviyede bekliyorum.
Bir farkı olmalı diye düşünüyorum. Rayleighten özel ders almanın bayağı bir farkı olmalı bence. Buna artı olarak bir de dof ve kata sonrası Luffy bu.Bizimkiler gelişirken diğer herkes oturup mangal yaptı hiç gelişmedi zaten.
Ray ile sadece 6 ay eğitim gördü. Onda da özellikle sadece temelleri öğrendiğini belirtti. Yani şu an Hakisinin bu kadar gelişmesindeki en büyük pay yine kendisinde.Bir farkı olmalı diye düşünüyorum. Rayleighten özel ders almanın bayağı bir farkı olmalı bence. Buna artı olarak bir de dof ve kata sonrası Luffy bu.
Ya ben çok da küçümsediğimi düşünmüyorum, hadi tamam 2 yılı geçtim, 2 farklı imparatorun tayfasıyla savaşa girmiş ve kaçıp kurtulabilmiş olması ile Katakuriyle saatlerce savaşıp, ölüp dirilip, yenmiş olmak çok farklı.Ray ile sadece 6 ay eğitim gördü. Onda da özellikle sadece temelleri öğrendiğini belirtti. Yani şu an Hakisinin bu kadar gelişmesindeki en büyük pay yine kendisinde.
Kid ise Tatlı Komutanlardan en azından biri ile dövüşüp yaralamış ve 2 farklı İmparator ile savaşmış birisi. Aşırı gereksiz küçümsüyorsun.
Zoro'nun bu serideki konumunu anlayamamışsınız. Serideki en yüksek potansiyele sahip kişilerden biri. Zoro> Kid.Kid = Luffy > Zoro, Üzgünüm arkadaşlar