Bırak yeter artık bu gerçekleri görmek canımı sıkıyor diyorsun anlıyorum.Bırak bırak yeter, ne tartıştığımızı bilmiyorsun anlaşılan
Ne boyası len lütfü fanı, Kid Reis'e hakaret mi ediyorsun sen
Bırak yeter artık bu gerçekleri görmek canımı sıkıyor diyorsun anlıyorum.Bırak bırak yeter, ne tartıştığımızı bilmiyorsun anlaşılan
Ne boyası len lütfü fanı, Kid Reis'e hakaret mi ediyorsun sen
Ne gerçeği len senin uydurulmuş bahanelerinle takılıyorum işte xD Ben diyorum plot armor sen diyorsun tavuk dönerBırak yeter artık bu gerçekleri görmek canımı sıkıyor diyorsun anlıyorum.
Aynen Son arc'da çok fazla hissettik zira 2 Yonkonun olduğu yerde bir sürü komutanın olduğu yerde Zoro sadece Kyoshiroyu gördü. Plot Armorlu Luffy'de BM, Kaido ve Queen gördü. Ama sorsan Zoro da plot etkisi çok az. karakterin façası çizilmesin rezil duruma düşmesin diye saklıyor da saklıyor yazarın kalemini hissetmemişsindir sen şimdi. ::Ne gerçeği len senin uydurulmuş bahanelerinle takılıyorum işte xD Ben diyorum plot armor sen diyorsun tavuk döner
Plot armor son arc o kadar saçma boyutta gerçekleşti ki düşman tayfa oturmuş bunu konuşuyordu kendi aralarında ama sana kalsa laylaylom
WB'nin diğer bir plot armoru Roger gibi bir düşmana pardon dosta sahip olmasıydı. Luffy de WB'nin eski tayfasından kalleslere uğraşsın. (Kaido, Big Mom,Teach) Neyse ki bu konuda Kid bizi şaşırtabilir belki.Ne gerçeği len senin uydurulmuş bahanelerinle takılıyorum işte xD Ben diyorum plot armor sen diyorsun tavuk döner
Plot armor son arc o kadar saçma boyutta gerçekleşti ki düşman tayfa oturmuş bunu konuşuyordu kendi aralarında ama sana kalsa laylaylom
WB'nin diğer bir plot armoru Roger gibi bir düşmana pardon dosta sahip olmasıydı. Luffy de WB'nin eski tayfasından kalleslere uğraşsın. (Kaido, Big Mom,Teach) Neyse ki bu konuda Kid bizi şaşırtabilir belki.
Konuda ilk yorumda plot armor nedir bilmiyor luffy fanları yazmışım üzerinden kaç mesaj geçti gene aynı şey.Aynen Son arc'da çok fazla hissettik zira 2 Yonkonun olduğu yerde bir sürü komutanın olduğu yerde Zoro sadece Kyoshiroyu gördü. Plot Armorlu Luffy'de BM, Kaido ve Queen gördü. Ama sorsan Zoro da plot etkisi çok az. karakterin façası çizilmesin rezil duruma düşmesin diye saklıyor da saklıyor yazarın kalemini hissetmemişsindir sen şimdi. ::
Bu plot armor değil ki?Aynen Son arc'da çok fazla hissettik zira 2 Yonkonun olduğu yerde bir sürü komutanın olduğu yerde Zoro sadece Kyoshiroyu gördü. Plot Armorlu Luffy'de BM, Kaido ve Queen gördü. Ama sorsan Zoro da plot etkisi çok az. karakterin façası çizilmesin rezil duruma düşmesin diye saklıyor da saklıyor yazarın kalemini hissetmemişsindir sen şimdi. ::
Laf yetiştireyim diye aklına ne gelirse söylüyorsun.Wb yetimdi ama acıyıp ekmek verdiler plot armor dersin yakında.WB'nin diğer bir plot armoru Roger gibi bir düşmana pardon dosta sahip olmasıydı. Luffy de WB'nin eski tayfasından kalleslere uğraşsın. (Kaido, Big Mom,Teach) Neyse ki bu konuda Kid bizi şaşırtabilir belki.
WB'nin diğer bir plot armoru Roger gibi bir düşmana pardon dosta sahip olmasıydı. Luffy de WB'nin eski tayfasından kalleslere uğraşsın. (Kaido, Big Mom,Teach) Neyse ki bu konuda Kid bizi şaşırtabilir belki.
Konuda ilk yorumda plot armor nedir bilmiyor luffy fanları yazmışım üzerinden kaç mesaj geçti gene aynı şey.Aynen Son arc'da çok fazla hissettik zira 2 Yonkonun olduğu yerde bir sürü komutanın olduğu yerde Zoro sadece Kyoshiroyu gördü. Plot Armorlu Luffy'de BM, Kaido ve Queen gördü. Ama sorsan Zoro da plot etkisi çok az. karakterin façası çizilmesin rezil duruma düşmesin diye saklıyor da saklıyor yazarın kalemini hissetmemişsindir sen şimdi. ::