Sen muhalefet başkani falan misin bu forumda?Zaten yazdiklarimin yarisini anlamayip salliyorsun bende zaten dogru duzgun adamlarla kapismadigindan bahsettim neyini anlamadin?Seninle kamazo konusunu zaten tartistim sen surekli yok akli gidik dedin baska bi cacik soylemedin bende arkasindaki adamin yaptigi saldiri sonucunda kamazodan hasar yemek zorunda kaldigindan bahsettim zoronun.Yani arkadaki silah calan adam gelip zoroya saldirmasaydi kamazo hasar vuramayacakti.Sen bunlari gorupte gormemezlikten geliyorsun sonra yok veri yok senin uydurman diye salliyorsun.Git mangayi bidaha oku.Hatta kucumsedigin picadan basla bak bakalim kimler kimler kacmis picadan senin law kucakta tasiniyordu o derece yani.
Dellenip saçmalayacaksan söyle ki muhatap olmayayım.
Zoro için Killer'la ilgili söylediğin şeyler evet senin uydurman. Çünkü elinde destekler şey yok. Savunma amaçlı söyleyeceğin her şeyin zaten karşısında ya denk ya da daha ağır handikaplar var, konuştuysak eğer biliyorsundur zaten.
Çürütebiliyorsan çürüt, çürütemiyorsan konuyu tekrar hortlatmanın anlamı yok.
Hayır sona Law'u eklemek ne oluyor? Alınıp kızıp, senin gibi saçmalama mı umdun? Çok beklersin.
Bu tür çabaları acınası bulduğumdan kaale alıp cevap bile vermiyorum ben.
Hayır bir de kendi içinde çelişip bana diyorsun, yazdıklarımın yarısı anlıyorsun, mangayı bir daha oku diye.
Zoro'nun doğru düzgün insanlarla kapışmadığını söylüyorsan, Pica'yı küçümsemem, niye dert oluyor sana?