G4 Luffy'nin(Wano) seviyesine 1-2 arc sonra gelecek bir karakter nasıl Luffy'nin önünü kapayacaktı merak konusu. Kid, Luffy'nin önünü kapayacak çapta bir karakter değil.luffy'nin önü açılsın diye harcanan karakter.
lastiği sıkıp tanrı çıkartan oda, manyetizmadan gidip öküz çıkartıyorsa, bana göre kid harcanmıştır.G4 Luffy'nin(Wano) seviyesine 1-2 arc sonra gelecek bir karakter nasıl Luffy'nin önünü kapayacaktı merak konusu. Kid, Luffy'nin önünü kapayacak çapta bir karakter değil.
Orası öyle. Beklentiler Magneto gerçekler mini mıknatıs oldu ama Kid veya Law'dan Shiki ve Beyazsakal çıkmayacağı da çok barizdi. Kid geri dönsün yine değişmez bu durum. Mangakanın kapasitesiyle ilgili bir mesele çünkü bu. Çizer kendisi olduğu halde sanki çizdiği karakterler kendisini kontrol ediyormuş gibi çizdiği karakterlerin altında kalmaktan korktu hep.lastiği sıkıp tanrı çıkartan oda, manyetizmadan gidip öküz çıkartıyorsa, bana göre kid harcanmıştır.
Shanks tayfası için yonkou tayfaları arasında güç olarak en dengeli olanı dendi ben benckman'ın güncel ödülü tahminimce 3 milyardır berabere gider dövüş ama ben beckman zekasıyla alır.Sabo hariç hiçbir sağ kol Kid'i yenemez. Sabo içinde emin değilim muhtemelen başa baş bir mücadele olur.
Bne beckman'in gücü hakkında bir veri olmadığı için onu katmak istemedim.Shanks tayfası için yonkou tayfaları arasında güç olarak en dengeli olanı dendi ben benckman'ın güncel ödülü tahminimce 3 milyardır berabere gider dövüş ama ben beckman zekasıyla alır.