Kaido'yu tutuyordu adam.Shanks ve tayfası bu kadar güçlüydü de, Ace'i niye zamanında kurtarmadı?
Kaido'yu tutuyordu adam.Shanks ve tayfası bu kadar güçlüydü de, Ace'i niye zamanında kurtarmadı?
Mfye gitmemesini sağlayarak Kaido'yu kurtarıyordu Akainu'dan.Kaido'yu tutuyordu adam.
Reis yeni oyuklar açıcaktı kutsal destekçisi olmasa.Mfye gitmemesini sağlayarak Kaido'yu kurtarıyordu Akainu'dan.
Olmuştur derken big mom savaşındaki haliyle yonkou seviyesi bile degil gemide olduğu vakit mi geliştiğini düşünüyorsunWano sonrası haliyle Amiral seviyesi olmuştur
Birisi Amiral > Yonko kastetmeye çalışınca ben:Olmuştur derken big mom savaşındaki haliyle yonkou seviyesi bile degil gemide olduğu vakit mi geliştiğini düşünüyorsun
Kaido'yu tutuyordu adam.
Belli değil o. Ama sonuçta ordan Marineford'a gitti adam. Marineford nere ora nere.Savaştılar mı?
Kaido ve King'e karşı tüm tayfasıyla savaşmış. Yine iki kişiye tam tayfa dalmışlar.Savaştılar mı?
Belli değil o. Ama sonuçta ordan Marineford'a gitti adam. Marineford nere ora nere.
Dedi herhalde ben bi tane çocuğa deli saçması meyve verdim şimdi onu kurtarcam zaten illa karşılaşırsınız.Gerçi savaşsalardı, Kadio Luffy'e ''uzun zamandır böyle dövüşmedim'' demezdi. Shanks yine bir şeyler teklif etmiş, sonra da uzamış.