Bu arcın sonunda kafalarda Kid > Zoro konusunda en ufak bir şüphe bırakırsan git intihar et.
Olum reis ejderden kelle paça yapacak diyoruz senin şu yazdığına bak...Bu arcın sonunda kafalarda Kid > Zoro konusunda en ufak bir şüphe bırakırsan git intihar et.
150 metrelik kılıcı Kaido'ya saplayacak belki de Kid o da icraat yapacak ama mesele bu değil mesele hard counterı olduğu adama net bir şekilde üstünlük kurabileceği izlenimini verebilmesi.Olum reis ejderden kelle paça yapacak diyoruz senin şu yazdığına bak...
Ama en azindan Luffy kadar olduğunu, rekabet edebileceğini göstermesi lazım.
Luffy ile Zoroyu denk gören kafalara neyi ispatlamaya çalışacan la.Kid Zoroyu dövse 12 dakikadır yemek yemiyor ondan der bahane bulurlar.Bu arcın sonunda kafalarda Kid > Zoro konusunda en ufak bir şüphe bırakırsan git intihar et.
Mıknatıs avantajı olmasına rağmen hiçbir zaman net üstün olacağını düşünmüyorum. Yenebilir ki bende yenebileceğini düşünüyorum ama net, kesin bir üstünlük olmaz gibi. Klasik olarak rakamlarsak %52 -%48 gibi bir üstünlük kurabilir. Keza Luffy'de öyle, Zoro'yu yenebilme ihtimali var ama hiçbir zaman %70-80 gibi net bir üstünlük kuracağını sanmam.150 metrelik kılıcı Kaido'ya saplayacak belki de Kid o da icraat yapacak ama mesele bu değil mesele hard counterı olduğu adama net bir şekilde üstünlük kurabileceği izlenimini verebilmesi.
Bu üçünden hiçbiri olmayıp mahallede "Urdacı"diye bağıran abi olabilir.Meyvesini uyandırıp magneto olacak
Ya da iron man
Megazord da olur
O büyük kılıcı kullansa kullansa Kid kullanır zaten. Zoro'nun ağzına alması zor olur.150 metrelik kılıcı Kaido'ya saplayacak belki de Kid o da icraat yapacak ama mesele bu değil mesele hard counterı olduğu adama net bir şekilde üstünlük kurabileceği izlenimini verebilmesi.
Luffy bana göre net bir şekilde Zoro'dan üstün de Kid'in durumu biraz daha farklı. Kid tamamen Zoro ile denk olsa veya biraz daha güçsüz olsa bile Zoro'ya aşırı ters gelecek bir rakip olduğundan kafalarda soru işareti bırakmamalı. Biz Zoro ancak Kid'e farkı koyarsa Kid'i yener diyebilmeliyiz yani. Aksi halde hurdacı Rıza olarak kalıp ziyan olacak Kid.Mıknatıs avantajı olmasına rağmen hiçbir zaman net üstün olacağını düşünmüyorum. Yenebilir ki bende yenebileceğini düşünüyorum ama net, kesin bir üstünlük olmaz gibi. Klasik olarak rakamlarsak %52 -%48 gibi bir üstünlük kurabilir. Keza Luffy'de öyle, Zoro'yu yenebilme ihtimali var ama hiçbir zaman %70-80 gibi net bir üstünlük kuracağını sanmam.