O tek taraflı bir şeydi, Luffy'de karşılığı yoktu. Aşktan ziyade saygıydı bir de daha çok.Kata ve Luffy aşkına nasıl baktın ?
O tek taraflı bir şeydi, Luffy'de karşılığı yoktu. Aşktan ziyade saygıydı bir de daha çok.Kata ve Luffy aşkına nasıl baktın ?
Mihawk, Zoro olayına aşk diyorsan Kata ve Luffy olayına başka şeyler demen gerekiyordu ama neyse, bakış açısı sonuçta değişiyorO tek taraflı bir şeydi, Luffy'de karşılığı yoktu. Aşktan ziyade saygıydı bir de daha çok.
Uslu uslu dayak yiyip Luffy'e denk gösterilip ya da yarışa tabii tutuluyor adam. Tek yeyip oturduğunu düşünmüyorum.Zoronunda luffy gibi zorlanması lazım komutan görünce, hordy jones yada pica gibi olmamalı vs, m2 gibi olmalı zorlandığını görelim. Kid oturup uslu uslu dayak yedi sanki kendini ne kadar zorlamıştır.
Çoppa ve usopp yonkou'yu indirme hayalleri yok o yüzden bir faydası da yok karşılaşmalarının. Tekini yemiştir illaki demek istediğim kendinden kat be kat rakipleri gördü ve erişmesi gereken seviyeyi biliyor artık.Yonkou karşısında şu ana kadar Luffy dahil herhangi bir novanın Çoppa'dan ya da Usopp'tan farkı yoktu ki sabaha kadar görse nolacak Sanki Kid Yonkoularla kıran kırana dövüşe girmiş. Tekini yemiş oturmuştur.
Komutana gelince Zoro da üç farklı amiral gördü. Kid'in amiral gördüğünü hatırlamıyorum. Hoş Zoro da sadece bir amiralle azcık kapıştı ama güçlenme çıkmaz ondan. Kid'in komutan dövüşü kıran kırana geçtiyse oradan bir artısı olabilir.
Zoro'nun güçleneceği dövüşe gelince iki yıl eğitimde gözünü bırakıp gelmiş. Mihawkla zorlayıcı ve geliştirici dövüşlere girdiğini tahmin ediyorum.
Bir de dövüş içi gelişme olayı var diye dövüş dışı gelişme kapısı kapanmış değil. Luffy haki çalışması yaptı daha yeni. Zoro da aynı şekilde. Kid bile hapiste dayanıklılık kastı Luffy ile.
Zoro ile Mihawk arasında mazi var. Ve Zoro'nun hedeflediği kişi Mihawk. Luffy'de Kata'ya karşı böyle bir belirti gördün mü?Mihawk, Zoro olayına aşk diyorsan Kata ve Luffy olayına başka şeyler demen gerekiyordu ama neyse, bakış açısı sonuçta değişiyor
Plot Armorun nirvanası yaşanacak diyorsun )))Zoro dediğin gebeş Kaido'yu deneyimlemeden kesecek.
Gördük tabi neler neler söylediler birbirlerine gözlerle yediler birbirlerini, seni tam yenicem, ayağa kalk, dokunulmazsın sanıyordum Kaç yaşıma geldim böyle sözler duymadım dahaZoro ile Mihawk arasında mazi var. Ve Zoro'nun hedeflediği kişi Mihawk. Luffy'de Kata'ya karşı böyle bir belirti gördün mü?
Zoro'nun gözü gitmiş. Çok da yumuşak davranmış sayılmaz. Şaringan çıkmazsa tabiİki karakter arasındaki o elektriklenmeyi kabul ediyorsan sözüm yok. Yani Mihawk'ın Zoro'ya biraz şevkatle yumuşak davrandığını da kabul etmiş oluyorsun.
Bir erkeğin bir erkeğe abayı yakması binlerce yıldır var olan bir şey Feritçim bunu ayıpmış gibi yansıtmana gerek yok :dGördük tabi neler neler söylediler birbirlerine gözlerle yediler birbirlerini, seni tam yenicem, ayağa kalk, dokunulmazsın sanıyordum Kaç yaşına geldim böyle sözler duymadım daha
Peki bir korsanın kendi hedefinden iki yıl boyunca eğitim alması etik mi? Kid'in böyle bir şansı yoktu mesela. Kid'de iki yıl boyunca Kaido'dan eğitim alsaydı mesela.Zoro'nun gözü gitmiş. Çok da yumuşak davranmış sayılmaz. Şaringan çıkmazsa tabi
Hollanda mı la burası tiz kellesi vurulaBir erkeğin bir erkeğe abayı yakması binlerce yıldır var olan bir şey Feritçim bunu ayıpmış gibi yansıtmana gerek yok :d