Hedefimiz Shanks demiş fakat onunla ayni koltukta oturan diğer bir yonkou'ya haşat olmuş.
Yine de sevdiğimiz bir kardeşimiz.
Ama Shanksa gitmesi icin bence 40-45 firin ekmek yemesi lazim daha var o durumlara bu yüzden Atarli olmasiyla beraber yükselişe geçeceğini düşünüyorum.
Ne desin Sanji mi desin? :///
Yine de sevdiğimiz bir kardeşimiz.
Ama Shanksa gitmesi icin bence 40-45 firin ekmek yemesi lazim daha var o durumlara bu yüzden Atarli olmasiyla beraber yükselişe geçeceğini düşünüyorum.
Ne demek burada da mi Zoro?Burada da mı Zoro? Kesin denktir. Pardon Luffy ile denkti o zaman Kidden güçlü olduğu bi denklik vardır. Hatta olası bi düşmanlıkta Zoro Killerla da denk gelebilir ama bu demek değildir ki onunla olan denkliği Luffy ve Kidle olan denkliğiyle aynı olacak. Güç dengeleri için önemli bi denklem.
Neyse. Kid muhtemelen en kötü nesil içinde Luffy'den sonraki en güçlü nova ve belki de yine Luffy'den sonra en önemlisi olacak. Kaido hayvanatı fena haşlamış adamı ama yapacak da bi şey yok daha öyle bi azmana diş geçirecek kadar büyüyemediler. Luffy ile birlik olsa ve Kaidoyu öyle indirse bile emri altına girmek yerine yarışmayı tercih edecektir veya bi şekilde o iyiliğin altında kalmayacaktır. Velhasılı beklentim yüksek bu adamdan.
Ne desin Sanji mi desin? :///