Goroseilerden birini yine Law’la birlikte yense güzel olur.Law ile birlikte Bigmom ile kapıştı bu adam. Neden özellikle bir rakip verilmesin
Goroseilerden birini yine Law’la birlikte yense güzel olur.Law ile birlikte Bigmom ile kapıştı bu adam. Neden özellikle bir rakip verilmesin
Ben beckman, Kaidou ve Bigmom....Hep büyük yenilgiler aldı büyük savaşlara girdi...Bu adam serinin ruhunu yaşıyor.. Herseyini kaybetmiş bir adam korkusudur....Kid geri geldiğinde ortalık alev alacakGoroseilerden birini yine Law’la birlikte yense güzel olur.
Geçmiş açısından sağlam karakter. Dişiyle tırnağıyla gelmiş amma kötü biçimde aradan çıkartıldı. Bunun dönüşü olmaz sudan çıkaracak eleman yok.
Oda Garp'ı fena harcadı Kid'in yine kurtarır tarafı var.Geçmiş açısından sağlam karakter. Dişiyle tırnağıyla gelmiş amma kötü biçimde aradan çıkartıldı. Bunun dönüşü olmaz sudan çıkaracak eleman yok.
Öldüğünü sanmıyorum ya kıyıya vurur. Tekrar yedirmek isterse yol bulunur ama bilmiyorum artık o kadar parlatıp.. yakışmadı bu sonGeçmiş açısından sağlam karakter. Dişiyle tırnağıyla gelmiş amma kötü biçimde aradan çıkartıldı. Bunun dönüşü olmaz sudan çıkaracak eleman yok.
Tayfa devlerin saldırısından bayıldı zaten kıyıya nasıl vursun meyveli çar Öldü dese daha iyiydi böyle belirsiz olacağına. Law mesela akıbeti net ayısı ile artık. Kid de öldü bence ha çıkarsa da bir şey beklenmez toparlanması uzun sürer. Son evet yakışmadı bm mi gereksiz di şanks mı saçma gösterildi kendi karakterine saygısı yok şuan çizerin...Öldüğünü sanmıyorum ya kıyıya vurur. Tekrar yedirmek isterse yol bulunur ama bilmiyorum artık o kadar parlatıp.. yakışmadı bu son
Garp dönecek de kid'in nasıl kurtarır hali var anca şanks isterse yoksa ölü.Oda Garp'ı fena harcadı Kid'in yine kurtarır tarafı var.
Shanks Elbaf'a döndüğünde kumsalda dikilen Kid'i görürse tekrar gemiden sahile bir posta dayak atmak için atlar.Garp dönecek de kid'in nasıl kurtarır hali var anca şanks isterse yoksa ölü.