Yine de Kid'in gücünün yıkıcılığını görmek... Etkileyici bence.O filo üzerinden pek övülmez ya özellikle övülmesin diye tinerci düşmanı Oda dişsiz dayı falan koymuş araya.
Fukara parçalamış. Ölüm sahnesi çizmiş Oda tabi o bile gelecekten görüntü sadece çöplere dahi kıyamıyor.Yine de Kid'in gücünün yıkıcılığını görmek... Etkileyici bence.
Arabada gaz pedal... Sonu umarım benzemez.Ben bu partinin evladı değil miyim? Sizde hiç vicdan yok mu? Yazık değil mi günah değil mi? Bu millet bunu görmüyor mu? Ne yaptım ben size ya ne kötülük yaptım ben?
Yalnız bırakıldım. Yani Luffy ve Law'a sahip çıkıldığı gibi bana hiç öyle sahip çıkan olmadı.
-Eustass Captain İnce
Yalnız onu Shanks gördüYine de Kid'in gücünün yıkıcılığını görmek... Etkileyici bence.
Yazdım zaten...Yalnız onu Shanks gördü
Kid yengeye elif demiş usta @II. Invictus @MontanaSevdiği kızın adını koyduğu gemiden ne istediniz şerefsizler? Kid'in tek yemesi değil de, bu durum cidden çok üzücü. Başka kimseye yapmadı bunu, sırf bu yüzden güçlü şekilde döneceğinden eminim.
Sanji’yi oltalayıp tayfaya katmak lazım, güzel kadınlar varmış. Heat derhal tayfadan atılmalı.