Ölme Karabaş...
Sonuç olarak 2 imparatorun düşmesinde büyük rol oynadı. Shanksın fanservis olduğunu kabul etmiyorsun da Kid mi tırt oldu şimdi ? Handikaplı off guard Yonkodan takla atarak darbe yiyen adam Shankstan tek yiyor. Demekki Big Mom harbiden bilinçsiz ileri seviye kh kullanıyor.Çapına bakmadan ona buna atarlanırsan sonun böyle olur işte.
Oda, Shanks üzerinden öyle bir hava veriyor ki asla dokunamayacakmış gibi geliyor Kid. Dokunsa bile artı yazarmış gibi geliyor bana.
Ben Shanks'ın fan servis olduğunu en çok savunanlardanım yav. Kid'e de tırt demedim, aksine bu şekilde yenilmesinin çok saçma olduğunu da savundum.Sonuç olarak 2 imparatorun düşmesinde büyük rol oynadı. Shanksın fanservis olduğunu kabul etmiyorsun da Kid mi tırt oldu şimdi ? Handikaplı off guard Yonkodan takla atarak darbe yiyen adam Shankstan tek yiyor. Demekki Big Mom harbiden bilinçsiz ileri seviye kh kullanıyor.
Şuan Kid'in daha üstü bir tek İmparatorlar var korsanlar arasında güçlenmek için One Piecete kendinden güçlüyle kapışman gerekiyor. Başka bir şansı yokkiAma olay daha mantıklı bir şekilde gerçekleşseydi de Kid Shanks'tan dayağını yiyecekti. Fazla atarın sonuçları bunlar hep.
İçine mi doğmuş başkanSakazuki ve Kid şimdilik falsosuz ilerliyor ama Oda'ya güven yok usta.